Product

Ο δικός μας Αριστοφάνης

Product

Ο δικός μας Γκράχαμ Γκρην στην Αβάνα

Ο δικός μας Γκράχαμ Γκρην στην Αβάνα

Κωδικός:
105116
Manufacturer: 
Description: 

Στην Αβάνα του 1955, την εποχή του ψυχρού πολέμου και του Φουλχένσιο Μπατίστα, όπου βρίσκονται σε πλήρη άνθηση τα τυχερά παιχνίδια, η πορνεία και η πολιτική βία, ένας εγγλέζος τουρίστας, ύποπτος για φόνο, επωφελείται μιας παρεξήγησης και παριστάνει πως είναι ο διάσημος βρετανός συγγραφέας Γκράχαμ Γκρην. Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου και ο ατζέντης ζητάει από το συγγραφέα να αποσιωπήσει την αλήθεια ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις των βιβλίων του.

9,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στην Αβάνα του 1955, την εποχή του ψυχρού πολέμου και του Φουλχένσιο Μπατίστα, όπου βρίσκονται σε πλήρη άνθηση τα τυχερά παιχνίδια, η πορνεία και η πολιτική βία, ένας εγγλέζος τουρίστας, ύποπτος για φόνο, επωφελείται μιας παρεξήγησης και παριστάνει πως είναι ο διάσημος βρετανός συγγραφέας Γκράχαμ Γκρην. Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου και ο ατζέντης ζητάει από το συγγραφέα να αποσιωπήσει την αλήθεια ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις των βιβλίων του. Το γεγονός αυτό προκαλεί το ενδιαφέρον του Γκράχαμ Γκρην ο οποίος θα πάει στην Αβάνα και θα βυθιστεί σ' έναν παράδοξο κόσμο με πρωταγωνιστές πορνοστάρ, τραβεστί, πράκτορες του FBI και της KGB, κυνηγούς ναζιστών αλλά και την ιταλική μαφία της Νέας Υόρκης. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το μυθιστόρημα αυτό αναπαριστά μια συναρπαστική και άγνωστη μέχρι σήμερα στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της Κούβας και παράλληλα αποτελεί ένα στοχασμό πάνω στην τέχνη της γραφής και τις περιπέτειες του επαγγέλματος του συγγραφέα.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-375-994-5
Book pages: 
157
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως τον Μπουκόφσκι της Καραϊβικής, γεννήθηκε στην Κούβα το 1950. Έκανε διάφορα επαγγέλματα μέχρι να γίνει συγγραφέας, από παγωτατζής και εφημεριδοπώλης ως καθηγητής κολύμβησης και καγιάκ. Εργάστηκε επί χρόνια ως δημοσιογράφος και εκφωνητής στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Πολυμεταφρασμένος στο εξωτερικό, τα περισσότερα βιβλία του κυκλοφορούν στην Ισπανία. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του: www.pedrojuangutierrez.com.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-375-994-5
Book pages: 
157
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο