Product

Ο θάνατος του Μέδικου

Product

Ο θάνατος του Μπάνι Μανρό

Ο θάνατος του μοναχού

Κωδικός:
125231
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στη Δαμασκό του 1840, η ήσυχη και προστατευμένη ζωή του Ατσλάν Φάρχι θα έρθει τα πάνω κάτω όταν ο πλούσιος πατέρας του, διαβλέποντας τη σεξουαλική του αμφιταλάντευση, αποφασίζει ότι ο Ατσλάν πρέπει να παντρευτεί. Ο γάμος θα γίνει, αλλά ο νέος ασφυκτιά κάτω από την πίεση αυτού του δεσμού. Προσπαθώντας να βρει διαφυγή, θα ανακαλύψει ένα κακόφημο καφέ, αυστηρά απαγορευμένο στους εβραίους, ανάμεσα στη χριστιανική και τη μουσουλμανική συνοικία. Σ' αυτό το καταγώγιο ο Ατσλάν θα ξανασυναντήσει την εξωτική χορεύτρια Ουμ-Τζιχάν, η οποία τον είχε γοητεύσει στο παρελθόν.

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στη Δαμασκό του 1840, η ήσυχη και προστατευμένη ζωή του Ατσλάν Φάρχι θα έρθει τα πάνω κάτω όταν ο πλούσιος πατέρας του, διαβλέποντας τη σεξουαλική του αμφιταλάντευση, αποφασίζει ότι ο Ατσλάν πρέπει να παντρευτεί. Ο γάμος θα γίνει, αλλά ο νέος ασφυκτιά κάτω από την πίεση αυτού του δεσμού. Προσπαθώντας να βρει διαφυγή, θα ανακαλύψει ένα κακόφημο καφέ, αυστηρά απαγορευμένο στους εβραίους, ανάμεσα στη χριστιανική και τη μουσουλμανική συνοικία. Σ' αυτό το καταγώγιο ο Ατσλάν θα ξανασυναντήσει την εξωτική χορεύτρια Ουμ-Τζιχάν, η οποία τον είχε γοητεύσει στο παρελθόν. Η ομορφιά της του ξυπνά την επιθυμία του για τις γυναίκες, αλλά σύντομα θα ανακαλύψει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Με φόντο την πολύβουη και αισθησιακή Δαμασκό εκτυλίσσεται μια ιστορία έντονων παθών και συγκρούσεων γραμμένη από μια μοναδική λογοτεχνική φωνή.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-455-229-5
Book pages: 
389
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αλόν Χιλού γεννήθηκε το 1972 στη Γιάφα του Ισραήλ. Σπούδασε νομικά και δημιουργική γραφή στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ. Έχει δημοσιεύσει διηγήματα σε λογοτεχνικά περιοδικά του Ισραήλ και θεατρικά του έργα έχουν παιχτεί στην Ισραηλινή Κρατική Ραδιοφωνία. "Ο θάνατος του μοναχού" είναι το πρώτο του μυθιστόρημα, το οποίο έχει μεταφραστεί στα αγγλικά, στα ολλανδικά, στα γαλλικά και στα ιταλικά.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-455-229-5
Book pages: 
389
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο