Product

Ο θρύλος του Μπάυρον

Product

Ο Θρύλος του Πειραιά

Ο θρύλος του Οδυσσέα

Κωδικός:
43047
Αuthor: 
Description: 

Τα βιβλία της σειράς "Ανασυνθέτοντας το Παρελθόν" είναι σχεδιασμένα έτσι που να δίνουν μια ζωντανή και παραστατική εικόνα των λαών και των περιοχών όπου αυτοί έδρασαν σε περασμένες εποχές.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Τα βιβλία της σειράς "Ανασυνθέτοντας το Παρελθόν" είναι σχεδιασμένα έτσι που να δίνουν μια ζωντανή και παραστατική εικόνα των λαών και των περιοχών όπου αυτοί έδρασαν σε περασμένες εποχές. Η θαυμαστή διασκευή της "Οδύσσειας" του Ομήρου από τον Πήτερ Κόννολυ, συνοδεύεται από λεπτομερείς και αρχαιολογικά τεκμηριωμένες πληροφορίες για τον τρόπο της ζωής των Ελλήνων και των Τρωών στα χρόνια του Οδυσσέα. Η πλούσια και πολύχρωμη εικονογράφηση της με χάρτες, φωτογραφίες, σκηνές από το Ομηρικό έπος και αναπαραστάσεις των χώρων και των κτισμάτων της περιόδου εκείνης, προβάλλει κατά τρόπο ανάγλυφο τους ήρωες και τα γεγονότα της πιο μεγάλης ιστορίας που γράφτηκε ποτέ.
Publications Date: 
1989
Book ISBN: 
960-208-052-3
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
28χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Πίτερ Κόννολλυ είναι ένας πολύ σημαντικός συγγραφέας θεμάτων σχετικών με τον αρχαίο κόσμο και η εικονογράφησή του είναι αξεπέραστη. Τα βιβλία του γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Είναι επίτιμο ερευνητικό μέλος (Honorary Research Fellow) του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας του Λονδίνου.

Publications Date: 
1989
Book ISBN: 
960-208-052-3
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
28χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο