Product

Ο κήπος των ψαριών

Product

Ο κήπος. Όχι εγώ

Ο κήπος, αρχιτεκτονική και σχεδιασμός

Κωδικός:
92472
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μια συλλογή με περισσότερα από 200 έτοιμα σχέδια κήπων, τα οποία οι λάτρεις της κηπουρικής μπορούν να εφαρμόσουν αμέσως ή να προσαρμόσουν εύκολα στον δικό τους κήπο.
Περιέχει περιγραφές, σχέδια, προτάσεις και φωτογραφίες ιδιωτικών κήπων, κάθε σχήματος, κατάστασης και μεγέθους, από τους πιο καταξιωμένους και καινοτόμους σχεδιαστές της εποχής μας. Ανάμεσα στα είδη των κήπων που περιγράφονται, περιλαμβάνονται ο θεματικός, ο αστικός, ο ανεπίσημος, ο μικρός, ο υδάτινος, ο επίσημος και ο εξοχικός.

38,83 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια συλλογή με περισσότερα από 200 έτοιμα σχέδια κήπων, τα οποία οι λάτρεις της κηπουρικής μπορούν να εφαρμόσουν αμέσως ή να προσαρμόσουν εύκολα στον δικό τους κήπο. Περιέχει περιγραφές, σχέδια, προτάσεις και φωτογραφίες ιδιωτικών κήπων, κάθε σχήματος, κατάστασης και μεγέθους, από τους πιο καταξιωμένους και καινοτόμους σχεδιαστές της εποχής μας. Ανάμεσα στα είδη των κήπων που περιγράφονται, περιλαμβάνονται ο θεματικός, ο αστικός, ο ανεπίσημος, ο μικρός, ο υδάτινος, ο επίσημος και ο εξοχικός. Παρουσιάζονται έτοιμα σχέδια και προτάσεις για κήπους με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης και μικρό αριθμό φυτών, που δεν υστερούν όμως σε πλούτο και φαντασία.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7926-55-2
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
29χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Andrew Wilson σπούδασε και εργάστηκε στον χώρο της αρχιτεκτονικής τοπίου, πριν η καριέρα του στραφεί προς τον σχεδιασμό κήπων. Από τότε υπήρξε διευθυντής Σπουδών Σχεδίασης Κήπων στο Inchbald School of Design του Λονδίνου, πρόεδρος της Society of Garden Designers και αντιπρόεδρος του Inchbald School. Έχει γράψει βιβλία και έχει κερδίσει διακρίσεις στην περιοχή του σχεδιασμού κήπων, μόνος του ή με τον αρχιτέκτονα τοπίου Graham Pockett. Σήμερα διδάσκει, γράφει και σχεδιάζει στην Αγγλία και στο εξωτερικό ως ελεύθερος επαγγελματίας, και διευθύνει την εταιρεία "The Tutor Group", η οποία παρέχει συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε επαγγελματίες που ασχολούνται με τον σχεδιασμό κήπων και την αρχιτεκτονική του τοπίου.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7926-55-2
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
29χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο