Product

Ο Κώδικας της κοινότητας Μαρώνειας

Product

Ο κώδικας της ψυχής

Ο κώδικας της μάσκας

Κωδικός:
161874
Description: 

Ο Νίκος Περέλης αφηγείται την περιπετειώδη πορεία ενός καλλιτέχνη, δεμένου στο ουτοπικό του όνειρο, μέσα στις σύγχρονες συμπληγάδες. Μια πορεία γεμάτη ανατροπές που ο ερωτικός της οίστρος την οδηγεί από τα καυτά κράσπεδα της εμπόλεμης δεκαετίας του 1940 στο σήμερα.

Γνωστά πρόσωπα της πολιτικής, του θεάτρου, της δημοσιογραφίας, της κριτικής, του πλούτου, αποτυπώνουν την παρουσία τους στα δρώμενα και συγκροτούν ένα "κολασμένο" ιστό που διαμορφώνεται μέσα από την πειστική αναπαράσταση πολυποίκιλων δρώμενων.

28,48 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Νίκος Περέλης αφηγείται την περιπετειώδη πορεία ενός καλλιτέχνη, δεμένου στο ουτοπικό του όνειρο, μέσα στις σύγχρονες συμπληγάδες. Μια πορεία γεμάτη ανατροπές που ο ερωτικός της οίστρος την οδηγεί από τα καυτά κράσπεδα της εμπόλεμης δεκαετίας του 1940 στο σήμερα. Γνωστά πρόσωπα της πολιτικής, του θεάτρου, της δημοσιογραφίας, της κριτικής, του πλούτου, αποτυπώνουν την παρουσία τους στα δρώμενα και συγκροτούν ένα "κολασμένο" ιστό που διαμορφώνεται μέσα από την πειστική αναπαράσταση πολυποίκιλων δρώμενων. Με πρωταγωνιστή το θεατρικό παρασκήνιο και το αγωνιστικό του περιθώριο, η αφήγηση ιστορεί αυτό που δεν φαίνεται, αυτό που φθείρει, από που εγκλωβίζει, αυτό που αποπροσανατολίζει.Με τη σαφήνεια των ντοκουμέντων και του άμεσου λόγου τεκμηριώνονται αθέμιτες συγκρούσεις, παράλογες τακτικές και σκοτεινές διαβουλεύσεις, που σαν ιστός αράχνης προσπαθούν να εγκλωβίσουν την αλήθεια και τη συνέπεια. Ένας ιστός που στηρίζεται και διαμορφώνεται από υπουργούς, συγγραφείς, εφοπλιστές, τραπεζίτες, διευθυντές, δημοσιογράφους, συγκροτήματα, ηθοποιούς, σκηνοθέτες.
Subtitle: 
Αναπαραστάσεις και παρασκήνια ανεπίστρεπτου χρόνου
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-8318-60-2
Book pages: 
558
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Αναπαραστάσεις και παρασκήνια ανεπίστρεπτου χρόνου
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-8318-60-2
Book pages: 
558
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο