Product

Ο μαύρος άγγελος

Product

Ο μαύρος άγνωστος και άλλα διηγήματα

Ο μαύρος άγγελος

Κωδικός:
109399
Αuthor: 
Description: 

Μια νέα γυναίκα εξαφανίζεται από τους δρόμους της Νέας Υόρκης. Εκείνοι που την κρατούν πιστεύουν ότι κανείς δεν νοιάζεται γι΄αυτή, κανείς δεν θα την αναζητήσει. Κάνουν λάθος. Είναι αίμα του Λούις, του φίλου του Τσάρλι Πάρκερ.
Κι ο Λούις, τρομερός στην οργή του, θα συντρίψει όποιον μπει εμπόδιο στην προσπάθειά του να την ξαναβρεί.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια νέα γυναίκα εξαφανίζεται από τους δρόμους της Νέας Υόρκης. Εκείνοι που την κρατούν πιστεύουν ότι κανείς δεν νοιάζεται γι΄αυτή, κανείς δεν θα την αναζητήσει. Κάνουν λάθος. Είναι αίμα του Λούις, του φίλου του Τσάρλι Πάρκερ. Κι ο Λούις, τρομερός στην οργή του, θα συντρίψει όποιον μπει εμπόδιο στην προσπάθειά του να την ξαναβρεί. Καθώς όμως εξελίσσεται η βίαιη έρευνα του Λούις, ο Πάρκερ συνειδητοποιεί ότι η εξαφάνιση αποτελεί κομμάτι ενός παλιότερου μυστηρίου. Ενός μυστηρίου που σχετίζεται με μια εκκλησία μακάβρια διακοσμημένη με ανθρώπινα οστά στην Ανατολική Ευρώπη, με τη σφαγή σ’ ένα γαλλικό μοναστήρι το 1944, και με ένα μυθικό έπαθλο που κυνηγούν εδώ και αιώνες διαβολικοί άνθρωποι: το Μαύρο Άγγελο. Αλλά ο Μαύρος Άγγελος δεν είναι απλά μύθος. Νιώθει. Ονειρεύεται. Ζει. Και οι άνθρωποι δεν είναι τα μόνα πλάσματα που τον αναζητούν...
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-450-866-0
Book pages: 
537
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζον Κόνολι γεννήθηκε στο Δουβλίνο το 1968. Μετά το γυμνάσιο, το 1985, εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τοπικό Τύπο και σε μια δημοτική επιχείρηση του Δουβλίνου, και στη συνέχεια σπούδασε αγγλική φιλολογία στο Τρίνιτι Κόλετζ. Το 1992 πήρε μάστερ δημοσιογραφίας από το Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου. Σε ηλικία είκοσι εννέα ετών, υπέβαλε προς έκδοση το πρώτο του μυθιστόρημα "Κάθε νεκρό πράγμα". Το αριστουργηματικό αυτό ντεμπούτο έγραψε ιστορία στα εκδοτικά χρονικά, αποσπώντας την υψηλότερη προκαταβολή που δόθηκε ποτέ σε Ιρλανδό συγγραφέα, τόσο στην Αγγλία όσο και στην Αμερική. Όταν τελικά κυκλοφόρησε, το 1999, μπήκε σε χρόνο ρεκόρ σε όλες τις λίστες των μπεστ σέλερ, απέσπασε το Βραβείο Σέιμους καλύτερου αστυνομικού μυθιστορήματος και χάρισε στον συγγραφέα τον τίτλο του νέου Τόμας Χάρις.
Ο "Δουβλινέζος που γράφει σαν Αμερικανός", όπως χαρακτηρίζεται συχνά, επειδή τοποθετεί την δράση των μυθιστορημάτων του στις ΗΠΑ με απίστευτη άνεση και αυθεντικότητα, συνέχισε με την εντυπωσιακή πορεία του με τα έργα "Το δέντρο του θανάτου", "Φονικό Είδος", "Στο λευκό δρόμο", "Οι κακοί" και "Ο μαύρος άγγελος", που μπήκαν στις λίστες των μπεστ σέλερ των Sunday Times, Irish Times και New York Times, εκδόθηκαν σε δεκαεννέα γλώσσες και τον καθιέρωσαν οριστικά ως έναν από τους καλύτερους νέους συγγραφείς θρίλερ.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-450-866-0
Book pages: 
537
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο