Product

Ο μύθος της Έρκυνας και το ποτάμι της στη Λεβάδεια

Product

Ο μύθος της ευφυίας

Ο μύθος της Ευρώπης

Κωδικός:
112764
Manufacturer: 
Description: 

Η Ελληνική μυθολογία σ' αυτήν την έκδοση, είναι ένα μεγάλο τραγούδι. Έτσι, το κείμενο για κάθε μύθο είναι πιο εύληπτο και μένει στην ψυχή. Εκεί που είναι η θέση και η πηγή των τραγουδιών.
Αυτά τα τραγούδια όμως μπορεί να τραγουδιούνται και στη σχολική τάξη. Τα παιδιά θα ενώνουν τα λόγια με το ρυθμό που θα επιλέγουν. Ο ρυθμός που θα επιλέγουν ελεύθερα μόνα τους, μπορεί να είναι σύγχρονος ή παραδοσιακός.
Κάθε βιβλίο είναι μια "Θεατρική παράσταση", όπου συμμετέχει όλη η τάξη. Για κάθε σελίδα έχουμε ένα τραγουδιστή ή αφηγητή.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Ελληνική μυθολογία σ' αυτήν την έκδοση, είναι ένα μεγάλο τραγούδι. Έτσι, το κείμενο για κάθε μύθο είναι πιο εύληπτο και μένει στην ψυχή. Εκεί που είναι η θέση και η πηγή των τραγουδιών. Αυτά τα τραγούδια όμως μπορεί να τραγουδιούνται και στη σχολική τάξη. Τα παιδιά θα ενώνουν τα λόγια με το ρυθμό που θα επιλέγουν. Ο ρυθμός που θα επιλέγουν ελεύθερα μόνα τους, μπορεί να είναι σύγχρονος ή παραδοσιακός. Κάθε βιβλίο είναι μια "Θεατρική παράσταση", όπου συμμετέχει όλη η τάξη. Για κάθε σελίδα έχουμε ένα τραγουδιστή ή αφηγητή. Οι μισοί μαθητές τραγουδούν ή αφηγούνται τη σκηνή συμπληρώνοντας μια ομάδα όπως το αρχαίο θέατρο. Οι άλλοι μισοί μαθητές παίζουν με βουβές χορευτικές κινήσεις χωριστά το επεισόδιο κάθε σελίδας. Έτσι ο μύθος ξετυλίγεται κομμάτι κομμάτι μέσα από κινήσεις και μουσική...πάνω στη σκηνή...ή μέσα στη σχολική τάξη...
Publications Date: 
2004
Book pages: 
16
Book Dimensions: 
35χ24
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book pages: 
16
Book Dimensions: 
35χ24
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο