Product

Ο νέος εθνικολαϊκισμός

Product

Ο νέος εκλεκτός

Ο νέος ειν' ωραίος

Κωδικός:
107157
Manufacturer: 
Description: 

Πανάρχαια ερωτήματα τσαλαπατιούνται στο κεφάλι του κάθε νεοσύλλεκτου...
Το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, όπως και τα επόμενα που θα ακολουθήσουν, περιγράφει τη ζωή μέσα στα ελληνικά στρατόπεδα σήμερα. Βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά. Ισως σκεφτείτε πως υπερβάλλουμε αλλά πιστεύουμε πως όποιος ξέρει από στρατό θα αναγνωρίσει πως μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν !
Να διευκρινήσουμε πως τα πρόσωπα και τα ονόματα που παρουσιάζονται είναι τελείως φανταστικά, κι αν εσείς αναγνωρίσετε κάποιον τότε να το θεωρήσετε ως μια σύμπτωση πέρα από κάθε προηγούμενο !

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πανάρχαια ερωτήματα τσαλαπατιούνται στο κεφάλι του κάθε νεοσύλλεκτου... Το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, όπως και τα επόμενα που θα ακολουθήσουν, περιγράφει τη ζωή μέσα στα ελληνικά στρατόπεδα σήμερα. Βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά. Ισως σκεφτείτε πως υπερβάλλουμε αλλά πιστεύουμε πως όποιος ξέρει από στρατό θα αναγνωρίσει πως μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν ! Να διευκρινήσουμε πως τα πρόσωπα και τα ονόματα που παρουσιάζονται είναι τελείως φανταστικά, κι αν εσείς αναγνωρίσετε κάποιον τότε να το θεωρήσετε ως μια σύμπτωση πέρα από κάθε προηγούμενο !
Subtitle: 
Η στρατιωτική θητεία σήμερα ... με άλλο μάτι
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-321-440-Χ
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σπύρος Κόντης γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Αγίας Παρασκευής, σπούδασε ζωγραφική στο εργαστήριο της φιλοσόφου και ζωγράφου Αλέκας Χελιώτη Κόντη (μητέρας του) και graphic design στο ΙΕΚ Ηλιούπολης. Έχει εκδόσει πολλά βιβλία για παιδιά με γνωστούς Έλληνες και ξένους εκδότες.

Subtitle: 
Η στρατιωτική θητεία σήμερα ... με άλλο μάτι
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-321-440-Χ
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο