Product

Ο πρώτος μου άτλαντας

Product

Ο πρώτος μου άτλαντας των ζώων

Ο πρώτος μου άτλαντας του κόσμου

Κωδικός:
127024
Description: 

Πού βρίσκεται το Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα; Πού ζει ο ορνιθόρυγχος; Τι είναι ένα φιόρδ; Ποιο είναι το όνομα του μεγαλύτερου τροπικού δάσους; Πού βρίσκονται τα ψηλότερα βουνά του κόσμου;

Φουσκώνοντας την υδρόγειο και γυρνώντας τις σελίδες για κάθε ήπειρο, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά σημαντικά στοιχεία και σύντομες αλλά διασκεδαστικές πληροφορίες για διάφορες χώρες. Εξερευνήστε τη γεωγραφία. Ανακαλύψτε τα ζώα όλων των ηπείρων και τα διαφορετικά έθιμα των κατοίκων τους. Κάντε το γύρο του κόσμου!

4,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πού βρίσκεται το Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα; Πού ζει ο ορνιθόρυγχος; Τι είναι ένα φιόρδ; Ποιο είναι το όνομα του μεγαλύτερου τροπικού δάσους; Πού βρίσκονται τα ψηλότερα βουνά του κόσμου; Φουσκώνοντας την υδρόγειο και γυρνώντας τις σελίδες για κάθε ήπειρο, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά σημαντικά στοιχεία και σύντομες αλλά διασκεδαστικές πληροφορίες για διάφορες χώρες. Εξερευνήστε τη γεωγραφία. Ανακαλύψτε τα ζώα όλων των ηπείρων και τα διαφορετικά έθιμα των κατοίκων τους. Κάντε το γύρο του κόσμου!
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-16-2650-6
Book pages: 
9
Book Dimensions: 
31χ27
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-16-2650-6
Book pages: 
9
Book Dimensions: 
31χ27
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο