Product

Ο πόλεμος, η Αμερική

Product

Ο πόλεμος, η Μαρία και το αδέσποτο

Ο πόλεμος, η διείσδυση και η προπαγάνδα στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις

Κωδικός:
167298
Description: 

[...] Το βιβλίο αυτό, σε βελτιωμένη επανέκδοση, ενισχυμένο με νέα στοιχεία και καινούργια κεφάλαια, ασχολείται με τις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας την περίοδο του εμφυλίου πολέμου και του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και ΕΣΣΔ, με επίκεντρο τη δολοφονία του Πολκ.

Τα γεγονότα εκείνης της περιόδου επηρέασαν αναμφίβολα τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και άφησαν πληγές που ακόμα και σήμερα παραμένουν ανοιχτές.

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

[...] Το βιβλίο αυτό, σε βελτιωμένη επανέκδοση, ενισχυμένο με νέα στοιχεία και καινούργια κεφάλαια, ασχολείται με τις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας την περίοδο του εμφυλίου πολέμου και του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και ΕΣΣΔ, με επίκεντρο τη δολοφονία του Πολκ. Τα γεγονότα εκείνης της περιόδου επηρέασαν αναμφίβολα τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και άφησαν πληγές που ακόμα και σήμερα παραμένουν ανοιχτές. Ο Ψυχρός Πόλεμος, σαν μορφή αντιπαράθεσης στις διεθνείς σχέσεις, αν και μειώθηκε σε ένταση, δεν εξαλείφθηκε οριστικά από τον πλανήτη. Συνεχίζεται και σήμερα με άλλους πρωταγωνιστές και δεν αποκλείεται να πάρει σοβαρότερες διαστάσεις στο μέλλον. (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7266-13-7
Book pages: 
333
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7266-13-7
Book pages: 
333
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο