Product

Ο πόλεμος ενάντια στο Matrix

Product

Ο πόλεμος και η σκιά

Ο πόλεμος και η ειρήνη

Κωδικός:
68758
Manufacturer: 
Description: 

Η σειρά "Γεύση από Φιλοσοφία", με βιβλία γραμμένα πολύ απλά, με παραδείγματα παρμένα από την καθημερινή ζωή, συχνά γεμάτα χιούμορ, βοηθάει τα παιδιά να βάλουνε σ' ενέργεια τη σκέψη και την κρίση τους και να βρουν απαντήσεις στα σοβαρά προβλήματα που τ' απασχολούν.
Υπάρχουν άνθρωποι στη γη που θέλουν τον Πόλεμο. Και θα υπάρχουν ασφαλώς πάντα. Όμως υπάρχουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν την Ειρήνη. Οι πιο πολλοί άνθρωποι μισούνε τον πόλεμο και έχουν καταλάβει πολύ καλά τι χρειάζεται για να οικοδομηθεί η ειρήνη.

4,36 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η σειρά "Γεύση από Φιλοσοφία", με βιβλία γραμμένα πολύ απλά, με παραδείγματα παρμένα από την καθημερινή ζωή, συχνά γεμάτα χιούμορ, βοηθάει τα παιδιά να βάλουνε σ' ενέργεια τη σκέψη και την κρίση τους και να βρουν απαντήσεις στα σοβαρά προβλήματα που τ' απασχολούν. Υπάρχουν άνθρωποι στη γη που θέλουν τον Πόλεμο. Και θα υπάρχουν ασφαλώς πάντα. Όμως υπάρχουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν την Ειρήνη. Οι πιο πολλοί άνθρωποι μισούνε τον πόλεμο και έχουν καταλάβει πολύ καλά τι χρειάζεται για να οικοδομηθεί η ειρήνη. Λοιπόν, τι γίνεται; Τι πρέπει να κάνουμε;
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-234-867-4
Book pages: 
39
Book Dimensions: 
18χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-234-867-4
Book pages: 
39
Book Dimensions: 
18χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο