Product

Ο πόνος και το αίμα των αδελφών μου

Product

Ο πόνος που γίνεται δύναμη

Ο πόνος μου φέρει το όνομά σου

Κωδικός:
102249
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στα δεκάξι της, τη Χανιφέ την είχαν ήδη αρραβωνιάσει οι γονείς της. Τον άντρα της τον γνώρισε μόλις την ημέρα του γάμου της. Σύντομα γεννήθηκε η κόρη τους Ουλερίκα. Τότε αναγκάστηκαν να φύγουν από το Κόσοβο για μια νέα ζωή στη Γερμανία. Ήταν μια οικογένεια φαινομενικά ενταγμένη, όμως μητέρα και κόρη υπέφεραν από τις κακοποιήσεις του βίαιου πατέρα.

16,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στα δεκάξι της, τη Χανιφέ την είχαν ήδη αρραβωνιάσει οι γονείς της. Τον άντρα της τον γνώρισε μόλις την ημέρα του γάμου της. Σύντομα γεννήθηκε η κόρη τους Ουλερίκα. Τότε αναγκάστηκαν να φύγουν από το Κόσοβο για μια νέα ζωή στη Γερμανία. Ήταν μια οικογένεια φαινομενικά ενταγμένη, όμως μητέρα και κόρη υπέφεραν από τις κακοποιήσεις του βίαιου πατέρα. Όταν η Ουλερίκα ήταν 16 χρόνων τη σκότωσε ο πατέρας της. Ήταν ένα έγκλημα τιμής. Το έξυπνο κορίτσι έμοιαζε με όλα τα κορίτσια της ηλικίας του. Έβγαινε για χορό, της άρεσαν τα "κουλ" ρούχα, έβαφε τα μαλλιά της, ονειρευόταν να ασχοληθεί με το τραγούδι κι ήταν ερωτευμένη. Ο πατέρας της, παραδοσιακά μεγαλωμένος, ήταν εντελώς αντίθετος. Η ελεύθερη ζωή που επιχειρούσαν να έχουν μητέρα και κόρη υπομόνευε την κοινωνική του εικόνα.
Subtitle: 
Ένα έγκλημα τιμής στη Γερμανία
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-348-146-7
Book pages: 
265
Book Dimensions: 
22χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Χανιφέ Γκάσι γεννήθηκε το 1968 στο αλβανικό Κόσοβο. Μεταναστεύει με τον άντρα και την κόρη της στη Γερμανία, μαθαίνει, παρά τη θέληση του συζύγου της, τη γερμανική γλώσσα και εκπαιδεύεται ως αποκλειστική νοσοκόμα ηλικιωμένων προσώπων. Άλλες τρεις κόρες της γεννήθηκαν στη Γερμανία. Ζει στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Subtitle: 
Ένα έγκλημα τιμής στη Γερμανία
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-348-146-7
Book pages: 
265
Book Dimensions: 
22χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο