Product

Ο ρόλος των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην αγωγή υγείας

Product

Ο ρόλος των ενόπλων δυνάμεων στην πολιτική ζωή της Τουρκίας και της Ελλάδας

Ο ρόλος των ελληνικών πολυεθνικών επιχειρήσεων στην οικονομία και προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξή τους

Κωδικός:
143501
Description: 

Η παρούσα μελέτη εντάσσεται στους γενικούς καταστατικούς σκοπούς του ΙΟΒΕ που είναι η διερεύνηση των κρίσιμων ζητημάτων της ελληνικής οικονομίας και αφορά ένα σχετικώς πρόσφατο, αλλά σημαντικό φαινόμενο: την επέκταση της επενδυτικής και οικονομικής δραστηριότητας ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

Η δραστηριότητα αυτή εντείνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια και αποτελεί ήδη ένα κρίσιμο δεδομένο για την ελληνική οικονομική πραγματικότητα. Η γνώση μας όμως γι' αυτό και, κυρίως, για τις επιπτώσεις του στην ελληνική οικονομία είναι περιορισμένη. [...]

45,86 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η παρούσα μελέτη εντάσσεται στους γενικούς καταστατικούς σκοπούς του ΙΟΒΕ που είναι η διερεύνηση των κρίσιμων ζητημάτων της ελληνικής οικονομίας και αφορά ένα σχετικώς πρόσφατο, αλλά σημαντικό φαινόμενο: την επέκταση της επενδυτικής και οικονομικής δραστηριότητας ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό. Η δραστηριότητα αυτή εντείνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια και αποτελεί ήδη ένα κρίσιμο δεδομένο για την ελληνική οικονομική πραγματικότητα. Η γνώση μας όμως γι' αυτό και, κυρίως, για τις επιπτώσεις του στην ελληνική οικονομία είναι περιορισμένη. [...] (από τον πρόλογο της έκδοσης)
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7536-37-1
Book pages: 
135
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σπειροειδές
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7536-37-1
Book pages: 
135
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σπειροειδές