Product

Οι νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου: Τσόρτσιλ, Ρούζβελτ, Στάλιν

Product

Οι νιφάδες του χιονιού

Οι Νίντζα και τα μυστικά της πολεμικής τους τέχνης

Κωδικός:
120594
Manufacturer: 
Description: 

Το νιντζούτσου, η πιο παρεξηγημένη πολεμική τέχνη της Ιαπωνίας, είναι ένα αρχαίο μαχητικό στιλ, το οποίο δίνει έμφαση στη φυσική κίνηση, στην ανταπόκριση στην κίνηση του αντιπάλου και στην απόλυτη πρακτικότητα. Οι άνθρωποι της φεουδαρχικής Ιαπωνίας, φοβούνταν τους νίντζα για τις κατασκοπικές και, ιδιαίτερα για τις δολοφονικές τους ικανότητες· γνώστες των όπλων, της σιωπηλής κίνησης και των μαχητικών τεχνικών, οι νίντζα αντιμετωπίζονταν σαν υπερφυσικά όντα χάρη στη μοναδική και θανάσιμη τέχνη που τους έκανε σχεδόν ανίκητους. Στο "Οι Νίντζα", ο Stephen K.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Το νιντζούτσου, η πιο παρεξηγημένη πολεμική τέχνη της Ιαπωνίας, είναι ένα αρχαίο μαχητικό στιλ, το οποίο δίνει έμφαση στη φυσική κίνηση, στην ανταπόκριση στην κίνηση του αντιπάλου και στην απόλυτη πρακτικότητα. Οι άνθρωποι της φεουδαρχικής Ιαπωνίας, φοβούνταν τους νίντζα για τις κατασκοπικές και, ιδιαίτερα για τις δολοφονικές τους ικανότητες· γνώστες των όπλων, της σιωπηλής κίνησης και των μαχητικών τεχνικών, οι νίντζα αντιμετωπίζονταν σαν υπερφυσικά όντα χάρη στη μοναδική και θανάσιμη τέχνη που τους έκανε σχεδόν ανίκητους. Στο "Οι Νίντζα", ο Stephen K. Hayes αποκαλύπτει τα μυστικά που έκαναν τους νίντζα να θεωρούνται σχεδόν μάγοι: την τέχνη του να γίνεσαι αόρατος, τα ειδικά εργαλεία και τα όπλα καθώς και την ψυχολογική εκπαίδευση που έδινε στους νίντζα πλεονέκτημα σε κάθε αναμέτρηση.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-436-165-1
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Stephen K. Hayes υπήρξε ο πρώτος Αμερικανός που έγινε δεκτός ως προσωπικός μαθητής του Μασαάκι Χατσούμι, του τριακοστού τέταρτου επικεφαλής της παράδοσης νιντζούτσου Τογκακούρε-ρίου. Μέλος του Black Belt Hall of Fame και ιδρυτής του To-Σιν Ντο, ενός συστήματος αυτοάμυνας που χρησιμοποιεί νου και σώμα, ο Hayes ζει σήμερα στο Dayton του Οχάιο.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-436-165-1
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο