Product

Οι σουλτάνες και το αυτοκρατορικό χαρέμι

Product

Οι σούπερ καταδιώκτες

Οι Σουμέριοι

Κωδικός:
81254
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μόλις στις αρχές του αιώνα μας, ήρθαν στο φως σημαντικά ευρήματα από τον πολιτισμό των Σουμερίων, ενός λαού που έζησε την 3η χιλιετία π.Χ. στη Μεσοποταμία. Οι Σουμέριοι, με την εξέλιξη της σφηνοειδούς γραφής, τη μνημειακή αρχιτεκτονική και την άρτια δομή της κοινωνίας τους, έθεσαν τις βασικές αρχές για τους μεταγενέστερους πολιτισμούς στην αρχαία Ανατολή και όχι μόνο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μόλις στις αρχές του αιώνα μας, ήρθαν στο φως σημαντικά ευρήματα από τον πολιτισμό των Σουμερίων, ενός λαού που έζησε την 3η χιλιετία π.Χ. στη Μεσοποταμία. Οι Σουμέριοι, με την εξέλιξη της σφηνοειδούς γραφής, τη μνημειακή αρχιτεκτονική και την άρτια δομή της κοινωνίας τους, έθεσαν τις βασικές αρχές για τους μεταγενέστερους πολιτισμούς στην αρχαία Ανατολή και όχι μόνο. Ο Χέλμουτ Ούλιχ, συγγραφέας των Best Sellers "Ο δρόμος του μεταξιού", "Θιβέτ", "Βούδας", περιγράφει την ιστορία, τον πολιτισμό και την τέχνη ενός από τους αρχαιότερους και ταυτόχρονα πιο εξελιγμένους πολιτισμούς του κόσμου, στηριζόμενος στα αποτελέσματα εντατικών μελετών.
Subtitle: 
Ένας λαός στις απαρχές της ιστορίας
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-392-051-7
Book pages: 
332
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χέλμουτ Ούλιχ γεννήθηκε το 1922 και πέθανε το 1997.
Σπούδασε Φιλοσοφία, Ιστορία της Τέχνης και Λογοτεχνία στη Βιέννη. Ανήκε στους πιο σημαντικούς και πολυδιαβασμένους συγγραφείς που ασχολήθηκαν με θέματα της Ασίας. Τα βασικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονταν στην Ιστορία του Πολιτισμού, τη Λαογραφία και τις θρησκείες της Ασίας.

Subtitle: 
Ένας λαός στις απαρχές της ιστορίας
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-392-051-7
Book pages: 
332
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο