Product

Οι πολεμικές αποζημιώσεις

Product

Οι πολεμιστές του Θεού

Οι πολεμικές αποζημιώσεις

Κωδικός:
167749
Description: 

[...] Το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων-επανορθώσεων της Γερμανίας αποτελεί θέμα διεθνούς ηθικής τάξεως και πανανθρωπίνου δικαίου. Η Γερμανία λεηλάτησε άγρια της Ελλάδα και πρέπει να επανορθώσει.

Το χρονικό της ντροπής που διαρκεί 66 χρόνια τώρα με την αδράνεια των ελληνικών κυβερνήσεων να εγείρουν τις νόμιμες διεκδικήσεις έναντι της Γερμανίας πρέπει να λάβει τέλος.

Πρέπει κάποτε και οι επιβουλείς να πληρώνουν για τα εγκλήματά τους και θάπρεπε πρώτη η Γερμανία να αισθανθεί το χρέος της απέναντι στην Ελλάδα. [...]

(από το εκδοτικό σημείωμα)

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων-επανορθώσεων της Γερμανίας αποτελεί θέμα διεθνούς ηθικής τάξεως και πανανθρωπίνου δικαίου. Η Γερμανία λεηλάτησε άγρια της Ελλάδα και πρέπει να επανορθώσει. Το χρονικό της ντροπής που διαρκεί 66 χρόνια τώρα με την αδράνεια των ελληνικών κυβερνήσεων να εγείρουν τις νόμιμες διεκδικήσεις έναντι της Γερμανίας πρέπει να λάβει τέλος. Πρέπει κάποτε και οι επιβουλείς να πληρώνουν για τα εγκλήματά τους και θάπρεπε πρώτη η Γερμανία να αισθανθεί το χρέος της απέναντι στην Ελλάδα. [...] (από το εκδοτικό σημείωμα) [...] Το μικρό αυτό έργο, από τη μία φέρνει στην επιφάνεια -υποχρεωτικά- όσα έγιναν σε βάρος της χώρας μας στον πόλεμο και στην κατοχή από τους γερμανούς κι από την άλλη φωτίζει όλα τα νομικά ερείσματα, τα οποία στηρίζουν απόλυτα και αδιαμφισβήτητα τις, σε βάρος της Γερμανίας, οικονομικές μας διεκδικήσεις. Δυστυχώς -το γράφω με λύπη- όλα αυτά αναμοχλεύονται λόγω της άρνησης που προβάλλει η (ενιαία πλέον) Γερμανία να ικανοποιήσει τις δίκαιες ελληνικές απαιτήσεις. (Ιωάννης Κ. Χολέβας, από τον πρόλογο)
Subtitle: 
Οι δίκαιες ελληνικές οικονομικές διεκδικήσεις από την Ομοσπονδιακή Γερμανία
Publications Date: 
2011
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Οι δίκαιες ελληνικές οικονομικές διεκδικήσεις από την Ομοσπονδιακή Γερμανία
Publications Date: 
2011
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο