Product

Οι Πράξεις των Αποστόλων

Product

Οι πράσινοι λόφοι της Αφρικής

Οι πράξεις των Αποστόλων για παιδιά και νέους

Κωδικός:
75506
Manufacturer: 
Description: 

Οι "Πράξεις των Αποστόλων" για παιδιά και νέους είναι μια επιλογή από τα πιο όμορφα και πιο συναρπαστικά αποσπάσματα του ομώνυμου έργου του ευαγγελιστή Λουκά. Δοσμένα με λογοτεχνικό τρόπο από τη συγγραφέα Ζωή Κανάβα, βοηθούν τους νεαρούς αναγνώστες να γνωρίσουν και να οικειοποιηθούν, ομαλά και αβίαστα, το περιεχόμενο της χριστιανικής πίστης.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι "Πράξεις των Αποστόλων" για παιδιά και νέους είναι μια επιλογή από τα πιο όμορφα και πιο συναρπαστικά αποσπάσματα του ομώνυμου έργου του ευαγγελιστή Λουκά. Δοσμένα με λογοτεχνικό τρόπο από τη συγγραφέα Ζωή Κανάβα, βοηθούν τους νεαρούς αναγνώστες να γνωρίσουν και να οικειοποιηθούν, ομαλά και αβίαστα, το περιεχόμενο της χριστιανικής πίστης. Σε αυτό συμβάλλουν και οι υπέροχες εικόνες της πρεσβυτέρας Χριστίνας Παπαθέου-Δουληγέρη. Αποδοσμένες με τη λιτότητα της βυζαντινής τέχνης και την αρχοντιά, με το συγκρατημένο συναίσθημα αλλά και ζεστασιά, κερδίζουν αμέσως το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Πρόκειται εντέλει για ένα βιβλίο καμωμένο με περίσσια φροντίδα και αγάπη για παιδιά κάθε ηλικίας.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-328-240-5
Book pages: 
205
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

H Zωή Kανάβα γεννήθηκε στην Aγχίαλο του Bόλου. Παρακολούθησε μαθήματα Eξελικτικής ψυχολογίας και Ψυχολογίας του παιδιού. Aσχολείται με την παιδική και την εφηβική λογοτεχνία, όπου είναι ο κατεξοχήν χώρος της, και στον οποίο έχει καταξιωθεί.
Έχει βραβευτεί από τον Kύκλο του Eλληνικού Παιδικού Bιβλίου, τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, την Eλληνική Eταιρεία Xριστιανικών Γραμμάτων, τον Πειραϊκό Σύνδεσμο και άλλους φορείς.Tο βιβλίο της "Πασχαλιά με Auto stop" (νέος τίτλος "Γεια χαρά, πάμε"), έχει αναγραφεί στον τιμητικό πίνακα του Πανεπιστημίου της Πάδοβα ενώ μεγάλη επιτυχία σημειώνουν τα βιβλία της: "Bίβλος για παιδιά", (Δ΄ έκδοση), "Πράξεις των Αποστόλων για νέους και παιδιά", και "Άι Bασίλης και το φλουρί της Bασιλόπιτας", των εκδόσεων Aκρίτας.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-328-240-5
Book pages: 
205
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο