Product

Οι πρωτεργάτες της αναισθησιολογίας και τα αναισθησιολογικά μηχανήματα

Product

Οι πρώτες αυτοκρατορίες

Οι πρώτες µου προτάσεις στα ελληνικά και τα αγγλικά

Κωδικός:
134201
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο "Οι πρώτες µου προτάσεις στα ελληνικά και τα αγγλικά" μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο σπίτι είτε στο σχολείο τόσο από ελληνόφωνους όσο και από αγγλόφωνους μαθητές.
Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό, τα παιδιά δε μαθαίνουν απλώς λέξεις µιας ξένης γλώσσας, αλλά μαθαίνουν να διαβάζουν και να κατανοούν ολόκληρες προτάσεις! Μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν λέξεις σε διαφορετικό κάθε φορά γλωσσικό περιβάλλον και στα ελληνικά και στα αγγλικά.

13,23 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Οι πρώτες µου προτάσεις στα ελληνικά και τα αγγλικά" μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο σπίτι είτε στο σχολείο τόσο από ελληνόφωνους όσο και από αγγλόφωνους μαθητές. Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό, τα παιδιά δε μαθαίνουν απλώς λέξεις µιας ξένης γλώσσας, αλλά μαθαίνουν να διαβάζουν και να κατανοούν ολόκληρες προτάσεις! Μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν λέξεις σε διαφορετικό κάθε φορά γλωσσικό περιβάλλον και στα ελληνικά και στα αγγλικά. Κατανεμημένες κατά θέματα, στο βιβλίο παρουσιάζονται λέξεις που χρησιμοποιούνται στον καθημερινό μας λόγο κι έτσι τα παιδιά γρήγορα τις αναγνωρίζουν και µαθαίνουν να τις χρησιµοποιούν. Δύο προτάσεις -μία στα ελληνικά και μία στα αγγλικά- συνοδεύουν κάθε έγχρωμη εικόνα του βιβλίου η οποία βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν ευκολότερα τα νοήματα και στις δύο γλώσσες.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-449-640-9
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
27χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-449-640-9
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
27χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο