Product

Οι πρώτες λέξεις μου

Product

Οι πρώτες μου 1.000 λέξεις στα ελληνικά και τα αγγλικά

Οι πρώτες μέρες με το μωρό μου

Κωδικός:
146435
Manufacturer: 
Description: 

Ένα πρακτικό βιβλίο, απαραίτητο βοήθημα για τη νέα μαμά που γυρίζει στο σπίτι από το μαιευτήριο.

- 200 φωτογραφίες που δείχνουν βήμα βήμα και με κάθε λεπτομέρεια όλες τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να φροντίσετε σωστά το μωράκι σας.
- Ένα βιβλίο όπου μπορείτε εύκολα να ανατρέχετε, με πολλές πρακτικές συμβουλές για τη διατροφή, την περιποίηση, το άλλαγμα, τα ρούχα, τον ύπνο, την υγιεινή, την ευεξία, τις εξόδους.
- Ένας αξιόπιστος οδηγός από τη LAROUSSE που θα καθησυχάσει τη νέα μητέρα και θα τη βοηθήσει να υποδεχθεί με ηρεμία το νέο μέλος της οικογένειας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα πρακτικό βιβλίο, απαραίτητο βοήθημα για τη νέα μαμά που γυρίζει στο σπίτι από το μαιευτήριο. - 200 φωτογραφίες που δείχνουν βήμα βήμα και με κάθε λεπτομέρεια όλες τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να φροντίσετε σωστά το μωράκι σας. - Ένα βιβλίο όπου μπορείτε εύκολα να ανατρέχετε, με πολλές πρακτικές συμβουλές για τη διατροφή, την περιποίηση, το άλλαγμα, τα ρούχα, τον ύπνο, την υγιεινή, την ευεξία, τις εξόδους. - Ένας αξιόπιστος οδηγός από τη LAROUSSE που θα καθησυχάσει τη νέα μητέρα και θα τη βοηθήσει να υποδεχθεί με ηρεμία το νέο μέλος της οικογένειας.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-453-495-5
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
24χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-453-495-5
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
24χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο