Product

Οι τελευταίες θρησκευτικές μεταφράσεις του Ανδρέα Κάλβου

Product

Οι τελευταίες μέρες της εργατικής τάξης

Οι τελευταίες μεγάλες γάτες

Κωδικός:
102235
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στο βιβλίο, "Οι τελευταίες μεγάλες γάτες", παρουσιάζεται η φυσική ιστορία των εκπροσώπων αυτής της οικογένειας διανθισμένη με τις γοητευτικές αφηγήσεις σε πρώτο πρόσωπο του Ίργουιν Α. Μπάουερ, που μεταφέρουν τον αναγνώστη στο κέντρο της δράσης. Εκτός από την προβολή όλων των σημαντικών ειδών, το κείμενο εστιάζει στις συνθήκες διαβίωσης των απειλούμενων αιλουροειδών, στις ενέργειες που γίνονται για τη διάσωσή τους και στις ελπίδες που διαγράφονται για την επιβίωσή τους.

39,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο βιβλίο, "Οι τελευταίες μεγάλες γάτες", παρουσιάζεται η φυσική ιστορία των εκπροσώπων αυτής της οικογένειας διανθισμένη με τις γοητευτικές αφηγήσεις σε πρώτο πρόσωπο του Ίργουιν Α. Μπάουερ, που μεταφέρουν τον αναγνώστη στο κέντρο της δράσης. Εκτός από την προβολή όλων των σημαντικών ειδών, το κείμενο εστιάζει στις συνθήκες διαβίωσης των απειλούμενων αιλουροειδών, στις ενέργειες που γίνονται για τη διάσωσή τους και στις ελπίδες που διαγράφονται για την επιβίωσή τους. Οι εκπληκτικές συνοδευτικές φωτογραφίες του Ίργουιν και της συζύγου του, Πέγκι, αποτελούν το απάνθισμα πέντε δεκαετιών δουλειάς, η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της δεν έχει ως τώρα εκδοθεί σε βιβλίο.
Subtitle: 
Πνεύμα αδάμαστο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8210-41-0
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
31χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Ίργουιν Α. Μπάουερ φωτογραφίζει τα μεγάλα αιλουροειδή από τη δεκαετία του 1950 και, μαζί με την Πέγκι, είναι αναγνωρισμένοι ως μία από τις καλύτερες ομάδες φωτογράφων της φύσης στον κόσμο. Το όνομά τους έχει εμφανιστεί σχεδόν σε κάθε περιοδικό που παρουσιάζει τέτοιου είδους φωτογραφίες. Εντυπωσιακά στιγμιότυπα που έχουν τραβήξει έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί συχνά σε διαφημιστικά προγράμματα. Επιπλέον, οι Μπάουερ έχουν στο ενεργητικό τους 51 βιβλία για τη φυσική ιστορία των άγριων ειδών και για την περιπέτεια της ζωής στην άγρια φύση, αρκετά από τα οποία έχουν κερδίσει διακρίσεις. Πρόσφατα, το 2000, ο Ίργουιν και η Πέγκι Μπάουερ τιμήθηκαν με το ανώτατο βραβείο της Βορειοαμερικανικής Ένωσης Φωτογράφων της Φύσης για τη συνολική τους προσφορά στο χώρο.

Subtitle: 
Πνεύμα αδάμαστο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8210-41-0
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
31χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο