Product

Οι χωρισμένοι δε γιορτάζανε προχθές

Product

Οι ψαλμοί της Βίβλου

Οι ψαλμοί

Κωδικός:
116484
Manufacturer: 
Description: 

"Οι ψαλμοί" είναι ένα από τα πιο αγαπητά βιβλία της Αγίας Γραφής. Και δικαιολογημένα, επειδή μιλούν κατευθείαν στην καρδιά του ανθρώπου, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται: Σε θλίψη, ανησυχίες, πειρασμούς και προβλήματα ή σε ξεσπάσματα χαράς και πνευματικής έξαρσης.

Η έκδοση αυτή που κρατάτε στα χέρια σας περιέχει τους Ψαλμούς σε απλή και κατανοητή γλώσσα, που μεταφέρθηκαν στη Δημοτική από τη γνωστή μετάφραση του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Νεοφύτου Βάμβα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Οι ψαλμοί" είναι ένα από τα πιο αγαπητά βιβλία της Αγίας Γραφής. Και δικαιολογημένα, επειδή μιλούν κατευθείαν στην καρδιά του ανθρώπου, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται: Σε θλίψη, ανησυχίες, πειρασμούς και προβλήματα ή σε ξεσπάσματα χαράς και πνευματικής έξαρσης. Η έκδοση αυτή που κρατάτε στα χέρια σας περιέχει τους Ψαλμούς σε απλή και κατανοητή γλώσσα, που μεταφέρθηκαν στη Δημοτική από τη γνωστή μετάφραση του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Νεοφύτου Βάμβα. Το σχήμα τους, επίσης, εύχρηστο, τα γράμματα ευανάγνωστα, ώστε να αποτελούν πραγματική απόλαυση και χαρά σε όποιον τους μελετά, είτε στο σπίτι είτε σε κάθε άλλη ευκαιρία. Τα ζωοποιά λόγια των Ψαλμών ενθάρρυναν, παρηγόρησαν και χαροποίησαν αμέτρητες ανθρώπινες ψυχές, καθώς τις ελάφρυναν από προβλήματα και ανάγκες, δίνοντας διέξοδο και λύση στα καθημερινά τους, αλλά και στα υπαρξιακά τους, προβλήματα.
Subtitle: 
Στη δημοτική
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7241-60-6
Book pages: 
133
Book Dimensions: 
22χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Στη δημοτική
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7241-60-6
Book pages: 
133
Book Dimensions: 
22χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο