Product

Οικονομική της διοίκησης

Product

Οικονομική της εκπαίδευσης

Οικονομική της διοίκησης αθλητισμού

Κωδικός:
99338
Description: 

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια σύνοψης της εφαρμογής των βασικών αρχών της Οικονομικής της Διοίκησης στον αθλητισμό. Επιχειρεί να καλύψει ένα συγκεκριμένο κενό που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία και σχετίζεται με την οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού.

12,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια σύνοψης της εφαρμογής των βασικών αρχών της Οικονομικής της Διοίκησης στον αθλητισμό. Επιχειρεί να καλύψει ένα συγκεκριμένο κενό που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία και σχετίζεται με την οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού. Στόχος του είναι να βοηθήσει τους φοιτητές με ειδίκευση στη διοίκηση του αθλητισμού αλλά και όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού να κατανοήσουν τις έννοιες της οικονομικής τής διοίκησης, ώστε να είναι σε θέση να πάρουν επιχειρηματικά σωστές αποφάσεις και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα του αθλητικού οργανισμού στον οποίο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Subtitle: 
Εισαγωγικές έννοιες και εφαρμογές
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-209-758-2
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παντελής Π. Νάσσης αποφοίτησε από το τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1988. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (M.Sc.) και Διδακτορικού από το Loughborough University της Αγγλίας με ειδικότητα στη διοίκηση αθλητισμού. Σε όλη τη διάρκεια των μεταπτυχιακών του σπουδών ήταν υπότροφος του ΙΚΥ. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού και διδάσκει στον κύκλο σπουδών Αθλητική Διοίκηση του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Subtitle: 
Εισαγωγικές έννοιες και εφαρμογές
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-209-758-2
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο