Product

Πέραν της αρχής της ηδονής

Product

Πέραν της γραφής

Πέραν της αρχής της ηδονής

Κωδικός:
196107
Description: 

Το μικρό αυτό σε όγκο βιβλίο είναι το κατ’ εξοχήν βιβλίο του Φρόυντ που εισάγει μια νέα αρχή, και από πολλές απόψεις αποτελεί τομή στο οικοδόμημα της σκέψης του. Βρίθει από ιδέες, πολλές από τις οποίες ήταν νέες, ή τουλάχιστον νέα ήταν η συνύφανσή τους σε μια νέα σύνθεση.
Το εξέχον χαρακτηριστικό του βιβλίου είναι ουσιαστικά η καινοφανής σύμπλεξη της ψυχανάλυσης με την φιλοσοφία και την εξελικτική βιολογία.

4,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το μικρό αυτό σε όγκο βιβλίο είναι το κατ’ εξοχήν βιβλίο του Φρόυντ που εισάγει μια νέα αρχή, και από πολλές απόψεις αποτελεί τομή στο οικοδόμημα της σκέψης του. Βρίθει από ιδέες, πολλές από τις οποίες ήταν νέες, ή τουλάχιστον νέα ήταν η συνύφανσή τους σε μια νέα σύνθεση. Το εξέχον χαρακτηριστικό του βιβλίου είναι ουσιαστικά η καινοφανής σύμπλεξη της ψυχανάλυσης με την φιλοσοφία και την εξελικτική βιολογία. Έτσι το Πέραν της αρχής της ηδονής, σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του Φρόυντ εκπροσωπεί την επιδίωξή του «να προσδιοριστούν σταθερά μερικές από τις σημαντικότερες ιδέες της ψυχανάλυσης, αλλά προχωράει πολύ πέρα από την ψυχανάλυση».
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-7105-34-6
Book pages: 
100
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-7105-34-6
Book pages: 
100
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο