Product

Πίτες και τάρτες

Product

Πίτες χωρίς φύλλο

Πίτες οι αρχοντικές

Κωδικός:
123980
Description: 

Οι παλιές νοικοκυρές έλεγαν ότι το φαγητό για να πετύχει χρειάζεται "χάιδεμα".

Ίσως τελικά αυτός να είναι ο λόγος που οι πίτες είναι πάντα τόσο νόστιμες. Γιατί η πίτα, η κάθε πίτα, ζητά την προσοχή σου. Ζητά την αγάπη σου, το μεράκι σου και το χάδι σου. Αλλά είναι και ο απόλυτος ορισμός της δημιουργίας στην κουζίνα. Εκεί που με τα πιο απλά και βασικά υλικά, η κάθε νοικοκυρά κάνει θαύματα. Χωρίς φιοριτούρες και επιτηδευμένες τεχνικές.

9,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι παλιές νοικοκυρές έλεγαν ότι το φαγητό για να πετύχει χρειάζεται "χάιδεμα". Ίσως τελικά αυτός να είναι ο λόγος που οι πίτες είναι πάντα τόσο νόστιμες. Γιατί η πίτα, η κάθε πίτα, ζητά την προσοχή σου. Ζητά την αγάπη σου, το μεράκι σου και το χάδι σου. Αλλά είναι και ο απόλυτος ορισμός της δημιουργίας στην κουζίνα. Εκεί που με τα πιο απλά και βασικά υλικά, η κάθε νοικοκυρά κάνει θαύματα. Χωρίς φιοριτούρες και επιτηδευμένες τεχνικές. Το "Πίτες οι αρχοντικές", είναι το πρώτο μιας σειράς βιβλίων με εξειδικευμένο γευστικό περιεχόμενο, που θα βρίσκετε από εδώ και πέρα στα περίπτερα. Κάθε μήνα ένα διαφορετικό αφιέρωμα σε συγκεκριμένες κουζίνες και υλικά, με παραδοσιακές και μη συνταγές, θα είναι στη διάθεση σας για να τις απολαμβάνετε κάθε στιγμή. Σκοπός αυτών των βιβλίων δεν είναι να μείνουν σε μία βιβλιοθήκη. Σκοπός τους είναι να γίνουν ένα βοήθημα και εργαλείο σε όλους εσάς που σας αρέσει να ασχολείστε με τη μαγειρική. Με συγκεντρωμένες συνταγές πάνω σε ένα θέμα, θα σας διευκολύνουν να βρίσκετε τη συνταγή που θέλετε, όταν τη θέλετε, χωρίς κόπο ή να κάνετε καινούργια γευστικά ταξίδια. Ειδικά το πρώτο βιβλίο της σειράς που κρατάτε στα χέρια σας καλύπτει μια μεγάλη διαδρομή της γευστικής μας παράδοσης με συνταγές για πίτες από όλη την Ελλάδα. Αλήθεια, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα φρεσκοψημένο κομμάτι τραγανής, αφράτης και πεντανόστιμης πίτας; Είναι αλήθεια, βέβαια, ότι η παρασκευή μιας πίτας έχει μια σχετική ταλαιπωρία και χρειάζεται κάποιο χρόνο για να ετοιμαστεί κάτι που μας δυσκολεύει στους σημερινούς, πιεστικούς ρυθμούς της ζωής μας. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν στην αγορά έτοιμα φύλλα και σφολιάτες που κάνουν τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη και σύντομη. Ακόμη και αν δεν έχετε καθόλου χρόνο, θα βρείτε στην αγορά έτοιμες πίτες και μάλιστα κάποιες με το δικό τους ταψί, που το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τις βάλετε για λίγη ώρα στο φούρνο. Έτσι σήμερα όλοι μπορούν να απολαύσουν την εξαιρετική γεύση τους. Χειροποίητες ή όχι, λοιπόν, σας προτείνω, αν θέλετε πραγματικά να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας, να τους προσφέρετε ένα κομμάτι ζεστή, τραγανιστή πίτα. Θα τη λατρέψουν. Αυτό σας το εγγυώμαι. Καλή σας όρεξη.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8305-16-0
Book pages: 
177
Book Dimensions: 
23χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαρία Λόη, πρώην ειδήμων Δημοσίων Υποθέσεων και Κυβερνητικών θεμάτων, είχε αναλάβει στο παρελθόν projects μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και κοινοπραξιών, όπως στην Texaco, στη Nokia, στην αλυσίδα Sheraton Hotels και στη Net Hold International, πριν αποφασίσει να αντιμετωπίσει καινούργιες προκλήσεις με επίκεντρο τη γαστρονομία.
Διηύθυνε το δικό της σόου μαγειρικής σε μια από τις πιο επιτυχημένες πρωινές εκπομπές στην Ελλάδα, πρώτα στον ΑΝΤ1 με την Ελένη Μενεγάκη και κατόπιν στο MEGA. Σαγηνεύοντας με τη μαγειρική της τέχνη εκατομμύρια θεατών όλων των ηλικιών, και ειδικά αυτών μεταξύ 15 με 45 χρόνων (το 40-60% της θεαματικότητας), η Μαρία Λόη συνδύασε με επιτυχία τις δραστηριότητές της στην τηλεόραση με την έκδοση του εβδομαδιαίου περιοδικού "Κουζινο-Μαγειρέματα", που διανεμόταν μαζί με την εφημερίδα Έθνος.
Παράλληλα εξέδωσε το επιτυχημένο της βιβλίο "Αρχαίων Δείπνον" σε συνεργασία με την επιτροπή "Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004".
Σήμερα, ετοιμάζει μια σειρά 12 βιβλίων γαστρονομίας και διατροφής σε συνεργασία με διακεκριμένους διατροφολόγους και την εταιρεία Mοτίβο Α.Ε. στην Ελληνική και σε άλλες 7 διεθνείς γλώσσες.
Μεταξύ άλλων, προετοιμάζει μια σειρά ημίωρων εκπομπών Ελληνικής διατροφής που θα προβληθεί στο μεγάλο αμερικανικό δίκτυο PBS
και όχι μόνο.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8305-16-0
Book pages: 
177
Book Dimensions: 
23χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο