Product

Παθολογία του λόγου

Product

Παθολογία τραχήλου μήτρας, κολποσκόπηση

Παθολογία του ύπνου

Κωδικός:
81981
Description: 

Ο επαρκής ύπνος είναι απαραίτητος για την καθημερινή εργασία και ασφάλεια, αλλά μόνο πρόσφατα δόθηκε σημασία στην παρουσία διαταραχών κατά τη διάρκειά του, οι οποίες προκαλούν συμπτώματα και μείωση της ποιότητας ζωής. Οι ιατροί έχουν περιορισμένη γνώση αυτών των καταστάσεων, κυρίως επειδή λείπει η διδασκαλία του αντικειμένου τόσο στους φοιτητές των ιατρικών σχολών, όσο και κατά την ειδικότητα.

25,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο επαρκής ύπνος είναι απαραίτητος για την καθημερινή εργασία και ασφάλεια, αλλά μόνο πρόσφατα δόθηκε σημασία στην παρουσία διαταραχών κατά τη διάρκειά του, οι οποίες προκαλούν συμπτώματα και μείωση της ποιότητας ζωής. Οι ιατροί έχουν περιορισμένη γνώση αυτών των καταστάσεων, κυρίως επειδή λείπει η διδασκαλία του αντικειμένου τόσο στους φοιτητές των ιατρικών σχολών, όσο και κατά την ειδικότητα. "Η παθολογία του ύπνου" απευθύνεται σε ιατρούς οι οποίοι ενδιαφέρονται ή εξειδικεύονται στην παθολογία του ύπνου και παρουσιάζει με προσιτό τρόπο τη σύγχρονη γνώση πάνω σε προβλήματα όπως το σύνδρομο απνοιών-υποπνοιών, η ναρκοληψία, το ροχαλητό, η αϋπνία, το σύνδρομο ανήσυχων άκρων, οι νυχτερινοί εφιάλτες, η υπνοβασία, περιλαμβάνοντας, επίσης, τη διερεύνηση των ασθενών καθώς και την επιλογή της θεραπείας. Είναι γραμμένη απλά με πλήθος επεξηγήσεων και σχεδιαγραμμάτων, επιτρέποντας στους εξειδικευόμενους στην παθολογία του ύπνου ιατρούς να αποκομίσουν γνώσεις μέσα από την εμπειρία ενός καταξιωμένου στον τομέα ειδικού, ώστε να μπορούν με αυτοπεποίθηση και κατανόηση να αντιμετωπίζουν τις κοινές διαταραχές του ύπνου.
Subtitle: 
Κλινικός οδηγός
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-12-1217-5
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

O Neil J. Douglas είναι καθηγητής Πνευμονολογίας και Παθολογίας του Ύπνου στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και διευθυντής στο Scottish National Sleep Laboratory.

Subtitle: 
Κλινικός οδηγός
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-12-1217-5
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο