Product

Παιδαγωγία στην εν Χριστώ ζωή

Product

Παιδαγωγικά για τον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ

Παιδαγωγικά ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών

Κωδικός:
151298
Description: 

Το παρόν βιβλίο έχει ως στόχο να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο διαγωνισμό των εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π.

Ύλη δεν υπάρχει στη γενική διδακτική. Στο έργο αυτό έχει γίνει προσπάθεια να προσφερθεί στον αναγνώστη ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών καθώς και κίνητρα για περαιτέρω έρευνα στο χώρο της παιδαγωγικής επιστήμης.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το παρόν βιβλίο έχει ως στόχο να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο διαγωνισμό των εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π. Ύλη δεν υπάρχει στη γενική διδακτική. Στο έργο αυτό έχει γίνει προσπάθεια να προσφερθεί στον αναγνώστη ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών καθώς και κίνητρα για περαιτέρω έρευνα στο χώρο της παιδαγωγικής επιστήμης. Το βιβλίο περιλαμβάνει: - Θεωρία Παιδαγωγικών. - 300 ερωτήσεις Παιδαγωγικών παρμένες από μελέτες, πανεπιστημιακά συγγράμματα και έρευνα στο διαδίκτυο. Εδώ έχουν περιληφθεί και ερωτήσεις που έχουν δοθεί κατά καιρούς σε προηγούμενους διαγωνισμούς. Έτσι, οι υποψήφιοι εντάσσονται στο πνεύμα των ερωτήσεων του διαγωνισμού. - Απαντήσεις των ερωτήσεων. - Σχόλια των απαντήσεων (όπου έχει κριθεί απαραίτητο). - Βιβλιογραφία.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-6796-16-7
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-6796-16-7
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο