Product

Παιδαγωγικές αναζητήσεις

Product

Παιδαγωγικές διαστάσεις των νέων μέσων

Παιδαγωγικές αντιλήψεις του Αριστοτέλη

Κωδικός:
96085
Description: 

Ο Αριστοτέλης είναι όχι μόνο ο μεγάλος κλασικός της φιλοσοφίας, αλλά πρέπει να θεωρηθεί κι ένας κλασικός της Παιδαγωγικής και μάλιστα όχι μόνο ως θεωρητικός διερμηνευτής της παιδείας αλλά και ως δάσκαλος με την ίδρυση του Λυκείου του. [...]
Με την παρούσα μελέτη επιχειρείται μια συστηματική παρουσίαση και ανάλυση των παιδαγωγικών αντιλήψεων του Αριστοτέλη των οποίων η επικαιρότητα και σπουδαιότητα είναι μεγάλη. (από τον πρόλογο του βιβλίου)

7,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Αριστοτέλης είναι όχι μόνο ο μεγάλος κλασικός της φιλοσοφίας, αλλά πρέπει να θεωρηθεί κι ένας κλασικός της Παιδαγωγικής και μάλιστα όχι μόνο ως θεωρητικός διερμηνευτής της παιδείας αλλά και ως δάσκαλος με την ίδρυση του Λυκείου του. [...] Με την παρούσα μελέτη επιχειρείται μια συστηματική παρουσίαση και ανάλυση των παιδαγωγικών αντιλήψεων του Αριστοτέλη των οποίων η επικαιρότητα και σπουδαιότητα είναι μεγάλη. (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-12-1378-3
Book pages: 
136
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αθανάσιος Δ. Σαπουνάς είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, του Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης "Δημήτρης Γληνός" (Τμήμα Γενικής Αγωγής), του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της ίδιας Σχολής. Υπηρετεί ως Σχολικός Σύμβουλος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-12-1378-3
Book pages: 
136
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο