Product

Παιχνιδάκια και δουλίτσες

Product

Παιχνίδι αιχμηρό

Παιχνίδι

Κωδικός:
195454
Description: 

Ο Χένρικ Πέτερσον, γνωστός σε όλους ως ΧΠ, ταξιδεύει με τον προαστιακό της Στοκχόλμης όταν βρίσκει ένα κινητό τηλέφωνο που... θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα.
Το τηλέφωνο τον καλεί να συμμετάσχει στο "Παιχνίδι" -μια πρόσκληση που αποδεικνύεται πολύ δελεαστική για να της αντισταθεί- και ο ΧΠ σύντομα καταλήγει να αναλαμβάνει μια σειρά από όλο και πιο επικίνδυνες αποστολές.

11,61 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Χένρικ Πέτερσον, γνωστός σε όλους ως ΧΠ, ταξιδεύει με τον προαστιακό της Στοκχόλμης όταν βρίσκει ένα κινητό τηλέφωνο που... θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Το τηλέφωνο τον καλεί να συμμετάσχει στο "Παιχνίδι" -μια πρόσκληση που αποδεικνύεται πολύ δελεαστική για να της αντισταθεί- και ο ΧΠ σύντομα καταλήγει να αναλαμβάνει μια σειρά από όλο και πιο επικίνδυνες αποστολές. Όταν όμως η αστυνομικός αδελφή του σύρεται κι αυτή στην καταιγιστική δράση του Παιχνιδιού, η διασκέδαση μετατρέπεται γρήγορα σε τρόμο. Καθώς οι ζωές τους στροβιλίζονται εκτός ελέγχου, ο ΧΠ έρχεται αντιμέτωπος με μια αναπάντεχη πρόκληση. Θα καταφέρει να ξεγελάσει το Παιχνίδι πριν να είναι πολύ αργά ή θα καταλήξει πιόνι του;
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-461-613-7
Book pages: 
411
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-461-613-7
Book pages: 
411
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο