Product

Πεθαίνοντας εν ειρήνη

Product

Πεθαίνοντας στη Μαδρίτη

Πεθαίνοντας στη Βαγδάτη

Κωδικός:
89390
Manufacturer: 
Description: 

Η συγγραφέας του παγκόσμιου best seller "Ο βιβλιοπώλης της Καμπούλ" συνεχίζει εδώ τη θαρραλέα πορεία της στις εμπόλεμες χώρες της Ανατολής. Mε αντικειμενικότητα και ανθρωπιά ανιστορεί τις 100 + 1 μέρες που έζησε στη Βαγδάτη, την πόλη που γέννησε τις 1000 + 1 νύχτες, στη Βαγδάτη της ανασφάλειας και της αγωνίας για την επαπειλούμενη επίθεση, στη Βαγδάτη του θανάτου και της καταστροφής στη διάρκεια των ανελέητων βομβαρδισμών, στη Βαγδάτη που δεν δείλιασε μπροστά σ' έναν άδικο πόλεμο προκειμένου να ζήσει ελεύθερα.

15,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η συγγραφέας του παγκόσμιου best seller "Ο βιβλιοπώλης της Καμπούλ" συνεχίζει εδώ τη θαρραλέα πορεία της στις εμπόλεμες χώρες της Ανατολής. Mε αντικειμενικότητα και ανθρωπιά ανιστορεί τις 100 + 1 μέρες που έζησε στη Βαγδάτη, την πόλη που γέννησε τις 1000 + 1 νύχτες, στη Βαγδάτη της ανασφάλειας και της αγωνίας για την επαπειλούμενη επίθεση, στη Βαγδάτη του θανάτου και της καταστροφής στη διάρκεια των ανελέητων βομβαρδισμών, στη Βαγδάτη που δεν δείλιασε μπροστά σ' έναν άδικο πόλεμο προκειμένου να ζήσει ελεύθερα. Οι περιγραφές ζωντανεύουν έναν άγνωστο σε μας λαό που κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στη δικτατορία του Σαντάμ και την αμερικανική κυριαρχία.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-218-383-7
Book pages: 
384
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Όσνε Σέιερσταντ πήρε πτυχίο στην ρωσική γλώσσα και στην ιστορία της φιλοσοφίας από το Πανεπιστήμιο του Όσλο. Από το 1993 ως το 1996 ήταν ανταποκρίτρια νορβηγικών εφημερίδων στη Ρωσία. Το 1997 είναι ανταποκρίτρια στην Κίνα. Το 1998-9 αναλαμβάνει για τη νορβηγική τηλεόραση και το ραδιόφωνο να καλύψει τον πόλεμο στο Κόσσοβο. Όταν κηρύσσεται ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, ακολουθεί ως ανταποκρίτρια τους μαχητές της Βόρειας Συμμαχίας και στη συνέχεια παραμένει στην Καμπούλ από τον Φεβρουάριο ως τον Απρίλιο του 2002, στέλνοντας ανταποκρίσεις σε νορβηγικούς, σουηδικούς και δανέζικους τηλεοπτικούς σταθμούς. Από τον Ιανουάριο ως τον Απρίλιο του 2003 στέλνει από τη Βαγδάτη τις ανταποκρίσεις της στις οποίες βασίστηκε το τελευταίο βιβλίο της "Εκατό και μία μέρες" που πρόκειται να κυκλοφορήσει στη Νορβηγία. Το πρώτο της βιβλίο"Με την πλάτη στον τοίχο: πορτραίτα από τη Σερβία" απέσπασε εξαιρετικά σχόλια. Έχει κατ' επανάληψη βραβευτεί και ως δημοσιογράφος, αλλά και ως συγγραφέας.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-218-383-7
Book pages: 
384
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο