Product

Περιβάλλον και κοινωνία

Product

Περιβάλλον και οικολογία στην εκπαίδευση

Περιβάλλον και οικολογία

Κωδικός:
107593
Manufacturer: 
Description: 

Περιβάλλον: όλα αυτά που περιτριγυρίζουν έναν ζωντανό οργανισμό, το φως, η θερμοκρασία, ο αέρας, το νερό, οι υπόλοιποι ζωντανοί οργανισμοί.
Ο άνθρωπος, νεογέννητος ακόμη πάνω στον πλανήτη σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη ζωής, βρήκε έτοιμο ένα περιβάλλον που υποστηρίζει το φαινόμενο της ζωής. Όμως τους τρεις τελευταίους αιώνες, με τις δραστηριότητές του, επιδρά αρνητικά πάνω σ' αυτό το ανεκτίμητο περιβάλλον.
Η επιστήμη της οικολογίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

11,81 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Περιβάλλον: όλα αυτά που περιτριγυρίζουν έναν ζωντανό οργανισμό, το φως, η θερμοκρασία, ο αέρας, το νερό, οι υπόλοιποι ζωντανοί οργανισμοί. Ο άνθρωπος, νεογέννητος ακόμη πάνω στον πλανήτη σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη ζωής, βρήκε έτοιμο ένα περιβάλλον που υποστηρίζει το φαινόμενο της ζωής. Όμως τους τρεις τελευταίους αιώνες, με τις δραστηριότητές του, επιδρά αρνητικά πάνω σ' αυτό το ανεκτίμητο περιβάλλον. Η επιστήμη της οικολογίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7010-87-6
Book pages: 
36
Book Dimensions: 
26χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1954. Πτυχιούχος της αγγλικής και της ελληνικής φιλολογίας (1977-1981) του Α.Π.Θ. Από το 1977 ασχολείται επαγγελματικά με την επιμέλεια εκδόσεων και από το 1984 με τη συγγραφή και την έκδοση παιδικών βιβλίων για την προσχολική και την πρωτοσχολική ηλικία.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7010-87-6
Book pages: 
36
Book Dimensions: 
26χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο