Product

Περιοχές προστασίας και κοινωνική συναίνεση στην Ελλάδα: Το παράδειγμα της Θεσσαλίας

Product

Περιοχική αναισθησία

Περιοχές. Κοινότητες

Κωδικός:
86787
Description: 

Χρήση της φωτογραφίας ή η φωτογραφία ως μέσο; Ο φωτογράφος στο ρόλο του καλλιτέχνη ή ο καλλιτέχνης και η φωτογραφική μηχανή; Η πορεία ενός διαλόγου που έχει ανοίξει εδώ και χρόνια κάνει ένα σταθμό με δείγματα δουλείας και σκέψης όπως αυτά των εκθέσεων "Περιοχές και Κοινοτήτες".
Πρώτα ήταν ο φωτογράφος που καθόριζε το μέσον, στη συνέχεια ο καλλιτέχνης που φωτογράφιζε, και μαζί τους ο καθένας από εμάς, που κρατά στα χέρια μια μηχανή, διαχειριζόμενος τις μελλοντικές του αναμνήσεις.[...]

5,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Χρήση της φωτογραφίας ή η φωτογραφία ως μέσο; Ο φωτογράφος στο ρόλο του καλλιτέχνη ή ο καλλιτέχνης και η φωτογραφική μηχανή; Η πορεία ενός διαλόγου που έχει ανοίξει εδώ και χρόνια κάνει ένα σταθμό με δείγματα δουλείας και σκέψης όπως αυτά των εκθέσεων "Περιοχές και Κοινοτήτες". Πρώτα ήταν ο φωτογράφος που καθόριζε το μέσον, στη συνέχεια ο καλλιτέχνης που φωτογράφιζε, και μαζί τους ο καθένας από εμάς, που κρατά στα χέρια μια μηχανή, διαχειριζόμενος τις μελλοντικές του αναμνήσεις.[...] [...] Το Κ.Σ.Ε.Δ. Ρεθύμνης με πολύ χαρά φιλοξενεί τις παρούσες εκθέσεις. Στο δικό του διάλογο με αντίστοιχους φορείς, η συνεργασία με το Φωτογραφικό Κέντρο Σκοπέλου, η περιφέρεια της Ελλάδας, καθόλου περιφερειακή ως προς τις προτάσεις που καταθέτει, συγκλίνει σε θέσεις επικοινωνίας, συμ-παράγει, συν-δημιουργεί. (Μαρία Μαραγκού, Διευθύντρια του Κέντρου Σύγχρονης Εικαστικής Δημιουργίας Ρεθύμνης)
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8074-08-8
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
24χ15
Publication Place: 
Ρέθυμνο
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8074-08-8
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
24χ15
Publication Place: 
Ρέθυμνο
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο