Product

Πιο πέρα κι απ' τα σύννεφα

Product

Πιο πολύ, πιο πολλοί

Πιο πολλές ιστορίες που σε κάνουν να κοκκινίζεις

Κωδικός:
106660
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μια πρόσκληση σ' ένα μυστηριώδες μπαλ μασκέ πηγαίνει σε λάθος διεύθυνση και γίνεται η αιτία για να γευτεί μια γυναίκα έναν ολότελα καινούργιο κόσμο απόλαυσης...
Ένας φωτογράφος μοντέλων κάνει πραγματικότητα την πιο τρελή του φαντασίωση...
Ένα ζευγάρι προσκαλεί ένα τρίτο πρόσωπο για να νοστιμέψει την ερωτική του ζωή και βρίσκεται αντιμέτωπο με όλες τις συνέπειες...
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις "αχνιστές" ιστορίες που παρουσιάζονται σ` αυτόν τον τρίτο τόμο της ασυναγώνιστης σειράς: "Ιστορίες που σε κάνουν να κοκκινίζεις".

4,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια πρόσκληση σ' ένα μυστηριώδες μπαλ μασκέ πηγαίνει σε λάθος διεύθυνση και γίνεται η αιτία για να γευτεί μια γυναίκα έναν ολότελα καινούργιο κόσμο απόλαυσης... Ένας φωτογράφος μοντέλων κάνει πραγματικότητα την πιο τρελή του φαντασίωση... Ένα ζευγάρι προσκαλεί ένα τρίτο πρόσωπο για να νοστιμέψει την ερωτική του ζωή και βρίσκεται αντιμέτωπο με όλες τις συνέπειες... Αυτές είναι μόνο μερικές από τις "αχνιστές" ιστορίες που παρουσιάζονται σ` αυτόν τον τρίτο τόμο της ασυναγώνιστης σειράς: "Ιστορίες που σε κάνουν να κοκκινίζεις".
Subtitle: 
Επτά "άτακτες" νουβέλες
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-699-278-0
Book pages: 
252
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Marie Gray γεννήθηκε στον Καναδά το 1963 και σήμερα ζει στο Κεμπέκ. Ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια σε ροκ μπάντες της χώρας της, στη συνέχεια όμως εγκατάλειψε τη μουσική βιομηχανία για να ασχοληθεί με τη συγγραφή. Έχει επίσης παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση αφιερωμένη στην ερωτική λογοτεχνία, ενώ έχει γράψει, πέρα από βιβλία για ενήλικες, και μια σειρά για εφήβους με τον τίτλο "Οseras-tu?"
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο της συγγραφέως www.mariegray.com.

Subtitle: 
Επτά "άτακτες" νουβέλες
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-699-278-0
Book pages: 
252
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο