Product

Ποδόσφαιρο

Product

Ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο

Κωδικός:
70450
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό είναι ο καλύτερος οδηγός για το δημοφιλέστερο άθλημα του κόσμου. Προσφέρει εξαιρετικές πρακτικές συμβουλές σε παίκτες όλων των επιπέδων, από τον βασικό έλεγχο της μπάλας μέχρι προχωρημένες ικανότητες και τακτικές.
Διασκεδαστικό και διαφωτιστικό, αυτό το θαυμάσια εικονογραφημένο βιβλίο καλύπτει επίσης την ιστορία του αθλήματος, τους μεγάλους παίκτες και τους κλασικούς αγώνες. Το βιβλίο καλύπτει όλο το δράμα και το πάθος ενός αθλήματος που εμπνέει και ενώνει δισεκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Κατανοητή κάλυψη όλων των πλευρών του αθλήματος.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Το βιβλίο αυτό είναι ο καλύτερος οδηγός για το δημοφιλέστερο άθλημα του κόσμου. Προσφέρει εξαιρετικές πρακτικές συμβουλές σε παίκτες όλων των επιπέδων, από τον βασικό έλεγχο της μπάλας μέχρι προχωρημένες ικανότητες και τακτικές. Διασκεδαστικό και διαφωτιστικό, αυτό το θαυμάσια εικονογραφημένο βιβλίο καλύπτει επίσης την ιστορία του αθλήματος, τους μεγάλους παίκτες και τους κλασικούς αγώνες. Το βιβλίο καλύπτει όλο το δράμα και το πάθος ενός αθλήματος που εμπνέει και ενώνει δισεκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Κατανοητή κάλυψη όλων των πλευρών του αθλήματος. Εξαιρετικά ψηφιακά σχεδιαγράμματα και εικόνες. Εκπληκτικές φωτογραφίες σε όλο το βιβλίο. Σαφή και συναρπαστικά κείμενα. Οδηγός στο ποδοσφαιρικό Διαδίκτυο και πλήρες λεξιλόγιο.
Subtitle: 
Ο τέλειος οδηγός για ένα θαυμάσιο άθλημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-234-909-3
Book pages: 
100
Book Dimensions: 
28χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Κλάιβ Γκίφορντ είναι βραβευμένος συγγραφέας που έχει γράψει πάνω από σαράντα βιβλία, μεταξύ των οποίων το Soccer Tactics και το Super Active Football. Οπαδός της λονδρέζικης ομάδας Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, είναι επίσης προπονητής ποδοσφαίρου και γράφει σε διάφορα ποδοσφαιρικά περιοδικά.

Subtitle: 
Ο τέλειος οδηγός για ένα θαυμάσιο άθλημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-234-909-3
Book pages: 
100
Book Dimensions: 
28χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο