Product

Ποιητικό ημερολόγιο 2015

Product

Ποιητικό πορταμέντο

Τέσσερις εποχές, Ποιητικό ημερολόγιο 2016

Κωδικός:
204846
Description: 

Το ημερολόγιο αυτό φιλοδοξεί να προσφέρει ένα χρόνο γεμάτο λόγο και εικόνα, γιορτάζοντας τα 90 χρόνια πνευματικής δραστηριότητας των Εκδόσεων Γκοβόστη.

Μια μικρή ανθολογία ελληνικών ποιημάτων με θέμα τον ετήσιο κύκλο και παράλληλα ένα μικρό άλμπουμ εικόνων από τα έργα των πρώτων φυτολόγων.

Μπορεί ένα μεγάλο μέρος της παραδοσιακής σχέσης του ετήσιου κύκλου με την κοινωνική μας ζωή να αποτελεί πια παρελθόν. Αλλά ένα μεγάλο μέρος της ζει, παραμένει αλώβητη και έτσι θα παραμείνει.

12,15 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το ημερολόγιο αυτό φιλοδοξεί να προσφέρει ένα χρόνο γεμάτο λόγο και εικόνα, γιορτάζοντας τα 90 χρόνια πνευματικής δραστηριότητας των Εκδόσεων Γκοβόστη. Μια μικρή ανθολογία ελληνικών ποιημάτων με θέμα τον ετήσιο κύκλο και παράλληλα ένα μικρό άλμπουμ εικόνων από τα έργα των πρώτων φυτολόγων. Μπορεί ένα μεγάλο μέρος της παραδοσιακής σχέσης του ετήσιου κύκλου με την κοινωνική μας ζωή να αποτελεί πια παρελθόν. Αλλά ένα μεγάλο μέρος της ζει, παραμένει αλώβητη και έτσι θα παραμείνει. Μπορεί να μην βλέπουμε παντού αγριολούλουδα, αλλά η γλυκιά εαρινή μελαγχολία βασιλεύει ακόμα τον Απρίλη. Μπορεί να μην οργώνουμε με υποζύγια, αλλά το οργωμένο χώμα μυρίζει το ίδιο: σφρίγος της γης που ετοιμάζεται να ζευγαρώσει με τους σπόρους.
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-446-106-0
Book pages: 
368
Book Dimensions: 
16χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-446-106-0
Book pages: 
368
Book Dimensions: 
16χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο