Product

Πολιτική και δίκαιο Β΄ γενικού λυκείου

Product

Πολιτική και δίκαιο Β΄ λυκείου

Πολιτική και δίκαιο Β΄ λυκείου

Κωδικός:
145752
Manufacturer: 
Description: 

Νέο εκπαιδευτικό βοήθημα που ανταποκρίνεται πλήρως στο νέο σχολικό βιβλίο με στόχο να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν σε βάθος την ύλη του σχολικού βιβλίου και να προσφέρει στοιχεία χρήσιμα στους εκπαιδευτικούς για την καλύτερη προετοιμασία του διδακτικού τους έργου.

Αναλύονται όλα τα κεφάλαια του νέου σχολικού εγχειριδίου. Για κάθε ενότητα δίνονται:
- Επεξήγηση των όρων
- Περίληψη των κύριων σημείων
- Διεξοδική ανάπτυξη της ύλης
- Ερωτήσεις εμπέδωσης, ανάπτυξης και αντικειμενικού τύπου.

15,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Νέο εκπαιδευτικό βοήθημα που ανταποκρίνεται πλήρως στο νέο σχολικό βιβλίο με στόχο να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν σε βάθος την ύλη του σχολικού βιβλίου και να προσφέρει στοιχεία χρήσιμα στους εκπαιδευτικούς για την καλύτερη προετοιμασία του διδακτικού τους έργου. Αναλύονται όλα τα κεφάλαια του νέου σχολικού εγχειριδίου. Για κάθε ενότητα δίνονται: - Επεξήγηση των όρων - Περίληψη των κύριων σημείων - Διεξοδική ανάπτυξη της ύλης - Ερωτήσεις εμπέδωσης, ανάπτυξης και αντικειμενικού τύπου. Επίσης δίνονται όλες οι απαντήσεις στις εργασίες - ασκήσεις - δραστηριότητες του σχολικού βιβλίου. Στο παράρτημα υπάρχουν όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις εμπέδωσης καθώς και οι απαντήσεις στα υποδείγματα αξιολόγησης που περιέχονται στο βιβλίο του εκπαιδευτικού.
Subtitle: 
Γενικής παιδείας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-455-600-2
Book pages: 
440
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Μπίκος γεννήθηκε τo 1967 στην Αθήνα. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες, δημόσια διοίκηση και δημόσια πολιτική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κοινωνιολογία στο Πάντειο, παιδαγωγικά στη ΣΕΛΕΤΕ, ενώ απέκτησε και διδακτορικό από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου, ασχολούμενος με τη διδασκαλία των πολιτικών επιστημών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, το περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων των μαθημάτων πολιτικής εκπαίδευσης και τη μαθησιακή σχέση των μαθητών με τα εγχειρίδια αυτά.
Διδάσκει από το 1998 στη δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ενώ έχει διδάξει στο ΤΕΙ Αθήνας και από το 2009 στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνας.
Μέχρι το 1998 ασχολούνταν επαγγελματικά με τη διδασκαλία της μουσικής και το 1992 κυκλοφόρησε το βιβλίο του με τίτλο "Πλήρης μέθοδος αρμόνιου" από τις εκδόσεις Ερμηνευτική.
Διδάσκει, ως συμβασιούχος επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων πληροφόρησης του ΤΕΙ Αθήνας. Έχει μετάσχει ως εισηγητής, σε δεκάδες συνέδρια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Τα τρέχοντα επιστημονικά ενδιαφέροντά του αφορούν τη θεωρία, Ιστορία και κοινωνιολογία της ανάγνωσης, τη δημιουργική γραφή, τις σχολικές βιβλιοθήκες και την κοινωνιολογία του πολιτισμού.
Τα τελευταία χρόνια είναι διευθυντής σε δημόσιο Γενικό Λύκειο.

Subtitle: 
Γενικής παιδείας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-455-600-2
Book pages: 
440
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο