Product

Πριν τα σβήσει ο χρόνος

Product

Πριν τη θεωρία

Πριν τη δημιουργία

Κωδικός:
109831
Αuthor: 
Description: 

"Μοναχή της η πέτρα δεν μπορεί
να μετακινηθεί, αδέλφια.
Η πέτρα και το νερό μαζί περνούν
όλο τον κόσμο...".

Το μυθιστόρημα "Πριν τη δημιουργία" είναι παραβολή για τον άνθρωπο και τη μοίρα του. Ένα ωραίο διήγημα για τη ροή (το ρεύμα), στην οποία ο καθένας μας πέφτει και αφήνει την ενέργεια του.
Η ροή του ποταμού είναι αέναος. Η δύναμη του νερού απροσπέλαστη. Οι πέτρες είναι υποτελείς του ποταμού μέχρις ότου γίνουν άμμο και έως ότου το πνεύμα τους φτερουγίσει εκ νέου στο βουνό, για να αρχίσει πάλι τον κύκλο της ζωής.

10,65 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Μοναχή της η πέτρα δεν μπορεί να μετακινηθεί, αδέλφια. Η πέτρα και το νερό μαζί περνούν όλο τον κόσμο...". Το μυθιστόρημα "Πριν τη δημιουργία" είναι παραβολή για τον άνθρωπο και τη μοίρα του. Ένα ωραίο διήγημα για τη ροή (το ρεύμα), στην οποία ο καθένας μας πέφτει και αφήνει την ενέργεια του. Η ροή του ποταμού είναι αέναος. Η δύναμη του νερού απροσπέλαστη. Οι πέτρες είναι υποτελείς του ποταμού μέχρις ότου γίνουν άμμο και έως ότου το πνεύμα τους φτερουγίσει εκ νέου στο βουνό, για να αρχίσει πάλι τον κύκλο της ζωής. Το έργο "Πριν τη δημιουργία" είναι ένα μυθιστόρημα που απευθύνεται στο αναγνωστικό κοινό κάθε ηλικίας, εθνικότητας και θρησκείας, για τους οποίους η ζωή είναι φιλοσοφία, αλλά η πραγμάτωση της - τύχη (μοίρα) και προσπάθεια (μόχθος - αγώνας).
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8353-67-Χ
Book pages: 
186
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χρήστο Γκεωργκίεφ Σλάβοφ (Μπιάλα - Άσπρο Βουλγαρίας, 1955) είναι πτυχιούχος της Φιλολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Βελίκου Τυρνόβου της Βουλγαρίας. Εργάστηκε ως ρεπόρτερ, φωτορεπόρτερ, συντάκτης και αρχισυντάκτης σε πολλές εφημερίδες και εκδοτικούς οίκους της Βουλγαρίας. Έχει γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία, ένα σενάριο του τηλεοπτικού έργου "Γέφυρα" και το δράμα: "Θερινές ανησυχίες (ταραχές)" - ραδιοφωνική εκπομπή. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί και εκδοθεί στα πολωνικά και στα ρωσικά. Είναι ιδρυτής τριών περιοδικών και δύο εφημερίδων με αντικείμενο την οικονομία τη λογιστική και τη φορολογία -δασμούς. Είναι ο ιδρυτής της μη Κυβερνητικής οργάνωσης "Παιδεία, Επιστήμη και Πολιτισμός", η οποία συμμετέχει στο πρόγραμμα πληροφόρησης νέων "Ινφογιούτ" της Ιουνέσκου. Το μεγαλύτερο εκδοτικό του έργο που επιτέλεσε με τη συνδρομή της Ιουνέσκου, είναι: "Η Ιστορία της Βουλγαρικής Λογοτεχνίας", σε δέκα τόμους (9ος-20ος αι.).

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8353-67-Χ
Book pages: 
186
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο