Product

Πρώτες βοήθειες για όλη την οικογένεια

Product

Πρώτες βοήθειες για όλους

Πρώτες βοήθειες για όλη την οικογένεια

Κωδικός:
114910
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο μας περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την παροχή πρώτων βοηθειών σε πλήθος επειγόντων περιστατικών. Εδώ παρουσιάζονται οι βασικές τεχνικές διάσωσης και δίνονται χρήσιμες συμβουλές για την αντιμετώπιση καταστάσεων από τον θωρακικό πόνο και το εγκεφαλικό επεισόδιο ως την καταπληξία, τα κατάγματα και τα εγκαύματα. Ειδικό τμήμα του βιβλίου δίνει κατευθυντήριες οδηγίες για την οικιακή ασφάλεια στον κήπο, το αυτοκίνητο και τη θάλασσα.

23,97 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο μας περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την παροχή πρώτων βοηθειών σε πλήθος επειγόντων περιστατικών. Εδώ παρουσιάζονται οι βασικές τεχνικές διάσωσης και δίνονται χρήσιμες συμβουλές για την αντιμετώπιση καταστάσεων από τον θωρακικό πόνο και το εγκεφαλικό επεισόδιο ως την καταπληξία, τα κατάγματα και τα εγκαύματα. Ειδικό τμήμα του βιβλίου δίνει κατευθυντήριες οδηγίες για την οικιακή ασφάλεια στον κήπο, το αυτοκίνητο και τη θάλασσα. Σε ένα επείγον περιστατικό, η γνώση και η γρήγορη αντίδραση, μπορούν να σώσουν μία ζωή. Μάθετε τα βασικά για τη σωστή, έγκαιρη και καίρια παροχή των πρώτων βοηθειών και αντιμετωπίστε με επιτυχία κάθε έκτακτη κατάσταση στο σπίτι και την οικογένεια.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7926-63-3
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
27χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο David Bass, M.Med (Surg) (UCT), FCS (SA) είναι ένας χειρουργός του οποίου το ενδιαφέρον για την παιδιατική, την πρόληψη τραύματος και την επείγουσα ιατρική, οδήγησε στον διορισμό του σαν επικεφαλής του Τμήματος Παιδιατρικού Τραύματος στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού (Red Cross Children's Hospital, Cape Town) το 1987, και στη θέση του διευθυντή του Ιδρύματος Πρόληψης Παιδικών Ατυχημάτων (Child Accident Prevention Foundation) της Νοτίου Αφρικής το 1992. Ο Dr. Bass είναι ειδικός εκπαιδευτής της Προχωρημένης Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (Advanced Trauma Life Support) καθώς και της Προχωρημένης Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης για Παιδιά (Advanced Paediatric Life Support). Το ιατρικό συγγραφικό του έργο είναι εκτενές και περιλαμβάνει αρκετά θέματα όπως οι κακώσεις σε παιδιά καθώς και η πρόληψη των κακώσεων.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7926-63-3
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
27χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο