Product

Πώς να ερμηνεύουμε τα παιδικά σχέδια

Product

Πώς να ζεις τον έρωτα κάθε στιγμή, σ' όλη σου τη ζωή

Πώς να ετοιμάσετε μια επιτυχημένη παρουσίαση

Κωδικός:
126182
Description: 

Η σωστή επικοινωνία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιχειρηματική επιτυχία. Από την εκπαίδευση νέων στελεχών, έως την καλλιέργεια σωστών σχέσεων με μελλοντικούς πελάτες, η ικανότητα τού να μπορεί κανείς να προσφέρει σωστά και αποτελεσματικά τη γνώση είναι ιδιαίτερα σημαντική στον επιχειρηματικό χώρο.

7,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η σωστή επικοινωνία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιχειρηματική επιτυχία. Από την εκπαίδευση νέων στελεχών, έως την καλλιέργεια σωστών σχέσεων με μελλοντικούς πελάτες, η ικανότητα τού να μπορεί κανείς να προσφέρει σωστά και αποτελεσματικά τη γνώση είναι ιδιαίτερα σημαντική στον επιχειρηματικό χώρο. Αυτήν, ακριβώς, θα καλλιεργήσετε με τη βοήθεια του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας! Πρόκειται για έναν πρακτικό οδηγό συμβουλών και επίλυσης όλων των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια μιας παρουσίασης, ιδανικό, όχι μόνο για σχετικά άπειρους ομιλητές, αλλά και για όλους όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές ικανότητές τους. Στις σελίδες του θα βρείτε χρήσιμες ηληροφορίες, με στόχο: - Να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας - Να είστε σαφείς και συνοπτικοί - Να κατανοείτε τη γλώσσα του σώματος - Να αξιοποιείτε αποτελεσματικά τα οπτικά βοηθήματα Το βιβλίο "Πώς να ετοιμάσετε μια επιτυχημένη παρουσίαση" καλύπτει όλες τις πτυχές δημιουργίας μιας άψογης παρουσίασης, από τον αρχικό σχεδιασμό, έως την τελειοποίηση των λεπτομερειών!
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-200-113-5
Book pages: 
148
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Andrew Bradbury είναι ειδικευμένος κοινωνικός ψυχολόγος με περισσότερα από 20 χρόνια πείρα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τόσο για τεχνικές όσο και άλλες δεξιότητες. Είναι επίσης ο συγγραφέας του βιβλίου "Develop Your NLP Skills" (εκδ. Kogan Page).

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-200-113-5
Book pages: 
148
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο