Product

Πώς να καθαρίσετε τον αέρα

Product

Πως να κάνεις τα πάντα και να μη βαριέσαι ποτέ

Πώς να κάνεις τα μαθήματά σου χωρίς να σου έρχεται εμετός

Κωδικός:
73652
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μη διαβάσεις αυτό το βιβλίο αν σου αρέσει να κάνεις τα μαθήματά σου.
Αν όμως το διάβασμα σου φέρνει άγχος ή πανικό, αυτό το βιβλίο γράφτηκε για σένα. Ο Τρέβορ Ρομέιν ξέρει πόσο απαίσιο είναι πολλές φορές το διάβασμα. Όμως ξέρει και πώς μπορείς να κάνεις τα μαθήματά σου χωρίς να σου έρχεται εμετός. Διασκεδάζοντας με τα αστεία και τα σκίτσα του, θα μάθεις μερικές σημαντικές αλήθειες για το διάβασμα, όπως ότι:
- Όσες κρίσεις υστερίας κι αν σε πιάσουν δε θα κάνεις το διάβασμα πιο εύκολο.

5,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μη διαβάσεις αυτό το βιβλίο αν σου αρέσει να κάνεις τα μαθήματά σου. Αν όμως το διάβασμα σου φέρνει άγχος ή πανικό, αυτό το βιβλίο γράφτηκε για σένα. Ο Τρέβορ Ρομέιν ξέρει πόσο απαίσιο είναι πολλές φορές το διάβασμα. Όμως ξέρει και πώς μπορείς να κάνεις τα μαθήματά σου χωρίς να σου έρχεται εμετός. Διασκεδάζοντας με τα αστεία και τα σκίτσα του, θα μάθεις μερικές σημαντικές αλήθειες για το διάβασμα, όπως ότι: - Όσες κρίσεις υστερίας κι αν σε πιάσουν δε θα κάνεις το διάβασμα πιο εύκολο. - Τα σκυλιά δεν τρώνε τις εργασίες που σου έβαλε η δασκάλα, ειδικά όταν πρόκειται για χημικά πειράματα. Θα μάθεις, επίσης, χρήσιμα κόλπα για να διαβάζεις πιο εύκολα, όπως: - πώς να φτιάξεις ένα πρόγραμμα για το διάβασμα. - ποιος θα σε βοηθήσει με τα μαθήματά σου. - πώς να αποφύγεις το στραβολαίμιασμα όταν διαβάζεις βλέποντας τηλεόραση. Μη σε τρομάζει το βιβλίο (Δεν είναι μάθημα που πρέπει να μάθεις). Διάβασέ το. Δοκίμασε να εφαρμόσεις όσα σε συμβουλεύει. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα σε βοηθήσουν!
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-2158-7
Book pages: 
75
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τρέβορ Ρομέιν γεννήθηκε στη Νότια Αφρική. Έχει γράψει και εικονογραφήσει παιδικά βιβλία. Επισκέπτεται συχνά διάφορα σχολεία και μιλάει στα παιδιά. Τον ελεύθερο χρόνο του επισκέπτεται παιδιά που έχουν καρκίνο στο νοσοκομείο Μπράκενριτζ, στο Τέξας.
Ο Τρέβορ λαμβάνει κάθε χρόνο εκατοντάδες γράμματα από διευθυντές σχολείων, δασκάλους και μαθητές, τους οποίους έχει αγγίξει με το χιούμορ και την αστείρευτη ενεργητικότητά του.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-2158-7
Book pages: 
75
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο