Product

Πώς να κόψετε το κάπνισμα

Product

Πώς να κρυφτείς

Πώς να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή

Κωδικός:
91393
Description: 

Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα στις σχέσεις σήμερα είναι ότι περιμένουμε από το σύντροφό μας να σκέπτεται και να ενεργεί όπως εμείς. Αν κατανοήσουμε καλύτερα και αποδεχθούμε τις διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών, θα αποκτήσουμε την απαραίτητη ισορροπία στις σχέσεις μας ώστε να δώσουμε και να πάρουμε την αγάπη που τόσο χρειαζόμαστε.

26,23 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα στις σχέσεις σήμερα είναι ότι περιμένουμε από το σύντροφό μας να σκέπτεται και να ενεργεί όπως εμείς. Αν κατανοήσουμε καλύτερα και αποδεχθούμε τις διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών, θα αποκτήσουμε την απαραίτητη ισορροπία στις σχέσεις μας ώστε να δώσουμε και να πάρουμε την αγάπη που τόσο χρειαζόμαστε. Το βιβλίο αυτό είναι ένας πολύτιμος σύμβουλος σχέσεων. Κάθε μέρα θα φέρνει και μία νέα γνώση για τη βελτίωση της επικοινωνίας με το σύντροφό σας. Σταδιακά, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις εκείνες που θα σας επιτρέψουν να δώσετε και να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Θα ανακαλύψετε το πραγματικό νόημα της ισοτιμίας και τον τρόπο να διατηρήσετε τη σχέση σας ζωντανή, ενεργοποιώντας απλώς τις δυνατότητες που υπήρχαν ανέκαθεν μέσα σας.
Subtitle: 
Μια συμβουλή για κάθε μέρα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-535-374-1
Book pages: 
370
Book Dimensions: 
20χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζον Γκρέι είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους συγγραφείς σε θέματα σχέσεων των δύο φύλων. Έχει γράψει συνολικά δεκαέξι βιβλία και καθιερώθηκε με το κλασικό πλέον "Άντρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη". Τα βιβλία της σειράς Άρης και Αφροδίτη έχουν πουλήσει πάνω από πενήντα εκατομμύρια αντίτυπα παγκο­σμίως και έχουν μεταφραστεί σε σαράντα πέντε γλώσσες.
Με ειδίκευση σε θέματα επικοινω­νίας, ο συγγραφέας έχει βοηθήσει εκατομμύρια ζευγάρια να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και την καθημερινή τους συμβίωση. Αποκαλύπτει τον πλούσιο και πολύπλοκο κόσμο των συναισθημάτων, βοηθώντας άντρες και γυναίκες να κατανοήσουν τις διαφορές των δύο φύλων και να ερμηνεύσουν τη συμπεριφορά τους.
Ζει στην Καλιφόρνια με την οικογένειά του.

Subtitle: 
Μια συμβουλή για κάθε μέρα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-535-374-1
Book pages: 
370
Book Dimensions: 
20χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο