Product

Ρουάντα

Product

Ρουβίκων

Ρουάντα να ζεις

Κωδικός:
2968
Description: 

Ρουάντα: πόλεμος, σφαγές, γενοκτονία· κι έπειτα πρόσφυγες κι επιδημία χολέρας και εικόνες βιβλικής καταστροφής να παρελαύνουν μπροστά στα μάτια μας, μέχρις ότου τα τηλεοπτικά δίκτυα στρέψουν το βλέμμα τους στο επόμενο δράμα...

Όλα αυτά ήταν η "είδηση" μέσα από την οποία ο κόσμος γνώρισε τη Ρουάντα τα τελευταία χρόνια. Eίδηση θανάτου και απόγνωσης.

28,76 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ρουάντα: πόλεμος, σφαγές, γενοκτονία· κι έπειτα πρόσφυγες κι επιδημία χολέρας και εικόνες βιβλικής καταστροφής να παρελαύνουν μπροστά στα μάτια μας, μέχρις ότου τα τηλεοπτικά δίκτυα στρέψουν το βλέμμα τους στο επόμενο δράμα... Όλα αυτά ήταν η "είδηση" μέσα από την οποία ο κόσμος γνώρισε τη Ρουάντα τα τελευταία χρόνια. Eίδηση θανάτου και απόγνωσης. Tο μήνυμα αυτού του βιβλίου είναι μια "άλλη είδηση". Αυτή της ζωής, που πασχίζει πάνω από τα συντρίμμια. Της προσπάθειας για ανοικοδόμηση, μέσα σ' ένα εξαιρετικά εύθραυστο και αντιφατικό περιβάλλον. Της καθημερινότητας, όπως καθρεφτίζεται στις ματιές, στα βλέμματα της ψυχής, που διεκδικούν μια θέση στο φως.
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-03-2212-0
Book pages: 
126
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-03-2212-0
Book pages: 
126
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο