Product

Κόμποι

Product

Το Αρχείο των γενικών προβλεπτών θαλάσσης

ΣαΤυΡόΠρΟκΕς

Κωδικός:
186209
Product Categories: 
Description: 

Οι "ΣαΤυΡόΠρΟκΕς" δημιουργήθηκαν μέσα σε μια περίοδο έντονων κοινωνικών και πολιτικών διεργασιών, όταν το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μέχρι τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές σχολιάζονται με την καυστική πρόκα του σΑτΥρΟπΡόΚοΥ, αποκτώντας μια άλλη διάσταση, δίνοντας τη δυνατότητα στον αναγνώστη να ψάξει και πίσω από αυτά που είναι ορατά με την πρώτη ματιά.

2,02 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι "ΣαΤυΡόΠρΟκΕς" δημιουργήθηκαν μέσα σε μια περίοδο έντονων κοινωνικών και πολιτικών διεργασιών, όταν το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μέχρι τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές σχολιάζονται με την καυστική πρόκα του σΑτΥρΟπΡόΚοΥ, αποκτώντας μια άλλη διάσταση, δίνοντας τη δυνατότητα στον αναγνώστη να ψάξει και πίσω από αυτά που είναι ορατά με την πρώτη ματιά. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο ο οποίος καμουφλάρεται επιμελώς από αυτούς που κινούν τα νήματα. Όταν το καμουφλάζ αποκαλύπτεται, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-5028-08-5
Book pages: 
141
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-5028-08-5
Book pages: 
141
Publication Place: 
Αθήνα