Product

Σατανικές ορμόνες

Product

Σατανικοί στίχοι

Σατανική εκδίκηση

Κωδικός:
9956
Manufacturer: 
Description: 

Ήταν παιδικοί φίλοι. Ο Έντουαρντ, Άγγλος, σεμνός και άχρωμος, ο Nικολά, Γάλλος, πνευματώδης και γοητευτικός - και οι δυο παθιασμένοι με τη λογοτεχνία.

Ο Νικολά είναι διπλωμάτης και συγγραφέας, ο Έντουαρντ εκδότης, και εκδότης των βιβλίων του φίλου του. Αλλά ενώ ο Έντουαρντ θρηνεί πάντα τη Γιασμίνα, τη χαμένη νεανική του αγάπη, ο Νικολά σαρώνει γυναικείες καρδιές και λογοτεχνικά βραβεία.

10,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ήταν παιδικοί φίλοι. Ο Έντουαρντ, Άγγλος, σεμνός και άχρωμος, ο Nικολά, Γάλλος, πνευματώδης και γοητευτικός - και οι δυο παθιασμένοι με τη λογοτεχνία. Ο Νικολά είναι διπλωμάτης και συγγραφέας, ο Έντουαρντ εκδότης, και εκδότης των βιβλίων του φίλου του. Αλλά ενώ ο Έντουαρντ θρηνεί πάντα τη Γιασμίνα, τη χαμένη νεανική του αγάπη, ο Νικολά σαρώνει γυναικείες καρδιές και λογοτεχνικά βραβεία. Η κρυφή ζήλια του Έντουαρντ για το φίλο του μετατρέπεται σε τυφλό μίσος όταν διαβάζει το τελευταίο του βιβλίο -ένα αριστούργημα- που του αποκαλύπτει όμως ότι ο Νικολά ήταν η αιτία του θανάτου της Γιασμίνα. Και τότε καταστρώνει μια σατανική εκδίκηση, με όπλο του αυτό το ίδιο το βιβλίο.
Publications Date: 
1997
Book ISBN: 
960-410-043-2
Book pages: 
202
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1997
Book ISBN: 
960-410-043-2
Book pages: 
202
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο