Product

Σκάκι, τακτικές νίκης

Product

Σκάκι. Ταξίδι. Αναλγησία

Σκάκι! για νεαρούς παίκτες

Κωδικός:
126028
Manufacturer: 
Description: 

"Σαχ!" Ο λευκός βασιλιάς κινδυνεύει. Έχει χάσει την αγαπημένη του βασίλισσα. Ο ίδιος, όμως, θα προσπαθήσει να γλιτώσει. Και όσο ο πιστός του στρατιώτης μένεις το πλευρό του, έτοιμος να τον υπερασπιστεί, οι ελπίδες δεν έχουν ακόμα χαθεί. Γιατί ο μικρός αλλά γενναίος στρατιώτης έχει ένα μυστικό όπλο· μια κρυφή θαυμαστή δύναμη...

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Σαχ!" Ο λευκός βασιλιάς κινδυνεύει. Έχει χάσει την αγαπημένη του βασίλισσα. Ο ίδιος, όμως, θα προσπαθήσει να γλιτώσει. Και όσο ο πιστός του στρατιώτης μένεις το πλευρό του, έτοιμος να τον υπερασπιστεί, οι ελπίδες δεν έχουν ακόμα χαθεί. Γιατί ο μικρός αλλά γενναίος στρατιώτης έχει ένα μυστικό όπλο· μια κρυφή θαυμαστή δύναμη... Σ' αυτό το διασκεδαστικό και διδακτικό βιβλίο ο Στέφαν Κίντερμαν, Grand Master στο σκάκι, παίρνει από το χέρι τους μικρούς αρχάριους και τους καθοδηγεί στο παιχνίδι βήμα-βήμα. Δεν τους μαθαίνει μόνο τους κανόνες, αλλά και τη συναρπαστική ιστορία του σκακιού. Τους συστήνει τα πιόνια και τους εξηγεί διάφορες δυνατότητες κίνησης, καθώς και ενδιαφέροντα στρατηγικά κόλπα. Με τη βοήθεια των προβλημάτων μπορεί ο μικρός αναγνώστης να διαπιστώσει τι έχει καταλάβει και τι όχι. Και οι διάφορες μικρές ασκήσεις τού δίνουν τη δυνατότητα να εξασκήσει τις καινούργιες του γνώσεις. Στο παράρτημα βρίσκει συνοπτικά και περιληπτικά όλα όσα του είναι απαραίτητα. Και το βασιλικό παιχνίδι μπορεί ν' αρχίσει!
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89507-2-4
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
28χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Στέφαν Κίντερμαν είναι GM (Grand Master) στο σκάκι. Το 2006 ίδρυσε στο Μόναχο τη μοναδική δυτικοευρωπαϊκή σκακιστική ακαδημία (www.mucschach.de). Γράφει εδώ και καιρό τη σκακιστική στήλη στη Sueddeutsche Zeitung, και στο εμπόριο κυκλοφορούν σήμερα πολλά δικά του βιβλία με θέμα το σκάκι.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89507-2-4
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
28χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο