Product

Σκεφτείτε θετικά

Product

Σκέφτηκα να φύγω...

Σκεφτείτε!

Κωδικός:
159005
Description: 

Γιατί σκεφτόμαστε όπως σκεφτόμαστε; Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη σκέψη μας, για να αντιμετωπίσουμε τα παγκόσμια προβλήματα που μας απειλούν; Τι θα συμβεί αν δεν θέλουμε να αλλάξουμε;

Σε αυτό το σημαντικό νέο βιβλίο, ο γκουρού της εγκάρσιας σκέψης και συγγραφέας μπεστ-σέλερ, Edward de Bono, εξετάζει γιατί ο συμβατικός τρόπος σκέψης μας δεν είναι σωστός… και τι μπορούμε να κάνουμε για να τον διορθώσουμε.

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γιατί σκεφτόμαστε όπως σκεφτόμαστε; Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη σκέψη μας, για να αντιμετωπίσουμε τα παγκόσμια προβλήματα που μας απειλούν; Τι θα συμβεί αν δεν θέλουμε να αλλάξουμε; Σε αυτό το σημαντικό νέο βιβλίο, ο γκουρού της εγκάρσιας σκέψης και συγγραφέας μπεστ-σέλερ, Edward de Bono, εξετάζει γιατί ο συμβατικός τρόπος σκέψης μας δεν είναι σωστός… και τι μπορούμε να κάνουμε για να τον διορθώσουμε. Ο de Bono υποστηρίζει, ότι οι τρόποι σκέψης που χρησιμοποιούμε σήμερα είναι εξαιρετικοί, όταν εφαρμοστούν σε ορισμένους τομείς, όπως η επιστήμη και η τεχνολογία, αλλά όταν προσπαθούμε να εξετάσουμε άλλα, πιο ανθρώπινα θέματα, όπως η κλιματική αλλαγή και ο πόλεμος, δεν κάνουμε καμία απολύτως πρόοδο. Εξετάζοντας από ιστορική σκοπιά τον τρόπο που σκεφτόμαστε, ο de Bono αποκαλύπτει, ότι αν μπορέσουμε να διορθώσουμε τον τρόπο σκέψης μας, θα λύνουμε πιο εύκολα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ο de Bono, γεμάτος από νέες ιδέες για να ενισχύσετε την ικανότητά σας να σκέφτεστε διαφορετικά, θα σας εμπνεύσει να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε... πριν είναι πολύ αργά!
Subtitle: 
Πριν είναι πολύ αργά
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-326-169-6
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Πριν είναι πολύ αργά
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-326-169-6
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο