Product

Σπάζοντας τις αλυσίδες

Product

Σπάζοντας τον μασονικό κώδικα

Σπάζοντας τον κώδικα Ντα Βίντσι

Κωδικός:
90232
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο "Σπάζοντας τον κώδικα Ντα Βίντσι" αποτελεί μια ανεκτίμητη πηγή γνώσεων και πληροφοριών, για τους πολλούς θαυμαστές του μυθιστορήματος του Νταν Μπράουν "Κώδικας Ντα Βίντσι", αλλά και για όσους ενδιαφέρονται για τη συναρπαστική αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον θρύλο του Αγίου Δισκοπότηρου.
Με βάση μια απλή αλφαβητική δομή, αποκαλύπτει τις πέρα-από-τη-φαντασία απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως:
Υπάρχει, πράγματι, μια μυστική Αδελφότητα γνωστή ως Κοινό της Σιών;

12,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Το βιβλίο "Σπάζοντας τον κώδικα Ντα Βίντσι" αποτελεί μια ανεκτίμητη πηγή γνώσεων και πληροφοριών, για τους πολλούς θαυμαστές του μυθιστορήματος του Νταν Μπράουν "Κώδικας Ντα Βίντσι", αλλά και για όσους ενδιαφέρονται για τη συναρπαστική αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον θρύλο του Αγίου Δισκοπότηρου. Με βάση μια απλή αλφαβητική δομή, αποκαλύπτει τις πέρα-από-τη-φαντασία απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως: Υπάρχει, πράγματι, μια μυστική Αδελφότητα γνωστή ως Κοινό της Σιών; Γιατί η Θεία Αναλογία -το γνωστό "φ"- θεωρούνταν κάποτε ότι αποκάλυπτε το χέρι του Θεού; Ποιες είναι οι τελευταίες θεωρίες σχετικά με την πραγματική φύση του Αγίου Δισκοπότηρου; Ποιο είναι το πραγματικό νόημα των γρίφων που βρίσκονται κρυμμένοι στα ονόματα των χαρακτήρων του μυθιστορήματος;
Subtitle: 
Ο ανεπίσημος οδηγός για τα πραγματικά γεγονότα πίσω από το μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8317-41-Χ
Book pages: 
180
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σάιμον Κοξ ήταν αρχισυντάκτης του περιοδικού "Phenomena", το οποίο ασχολείται με προκλητικά δόγματα, επικρατούσες αντιλήψεις και "μισές αλήθειες". Έχει εργαστεί επίσης ως ερευνητής για ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο της εναλλακτικής ιστορίας, μεταξύ των οποίων ο Ρόμπερτ Μποβάλ, ο Ντέιβιντ Ρολ και ο Γκράχαμ Χάνκοκ. Είναι οικονομικός συντάκτης του "Τhe Economist" για ζητήματα Ασίας, με έδρα το Χονγκ Κονγκ.

Subtitle: 
Ο ανεπίσημος οδηγός για τα πραγματικά γεγονότα πίσω από το μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8317-41-Χ
Book pages: 
180
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο