Product

Σπουδές μετά το λύκειο

Product

Σπουδές μετά το λύκειο, σχολές και κολλέγια

Σπουδές μετά το λύκειο, σχολές και κολλέγια

Κωδικός:
89256
Description: 

Όλοι οι νέοι/νέες σήμερα αναζητούν την απόκτηση γνώσεων και εφοδίων για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν μελλοντικά μια θέση στον επαγγελματικό στίβο.
Η τεχνική επαγγελματική κατάρτιση και η εκπαίδευση σε σύγχρονες ειδικότητες που έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας αποτελούν σήμερα μια ουσιαστική λύση στο αδιέξοδο της ανεργίας και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλοι οι νέοι/νέες σήμερα αναζητούν την απόκτηση γνώσεων και εφοδίων για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν μελλοντικά μια θέση στον επαγγελματικό στίβο. Η τεχνική επαγγελματική κατάρτιση και η εκπαίδευση σε σύγχρονες ειδικότητες που έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας αποτελούν σήμερα μια ουσιαστική λύση στο αδιέξοδο της ανεργίας και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Υπάρχει λοιπόν η ανάγκη να πληροφορηθούν οι υποψήφιοι σπουδαστές για τις σχολές εκείνες που μπορούν να τους προσφέρουν σπουδές αυτού του επιπέδου. Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, εκδίδεται ένας ακόμη Οδηγός της γενικής σειράς "Μετά" τον Οδηγό Ιδιωτικών Σχολών για "Σπουδές μετά το Λύκειο, σχολές και Κολλέγια". Σε αυτόν μπορείτε να διαβάσετε άρθρα ειδικών για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και τα προσόντα που πρέπει να αποκτήσετε και να λάβετε αναλυτική πληροφόρηση για όλες τις κατηγορίες σχολών : ΙΕΚ, ΤΕΕ, ΕΕΣ, Κολλέγια, Σχολές Προετοιμασίας για σπουδές στο Εξωτερικό, Καλλιτεχνικές Σχολές. Για κάθε κατηγορία παρουσιάζονται επιλεγμένα άρθρα, συνεντεύξεις ειδικών και μαθητών, ευρετήριο των ειδικοτήτων που προσφέρονται καθώς και όλες οι σχολές με πλήρη στοιχεία τους (Διεύθυνση, Τηλέφωνο, fax κλπ). Ο Οδηγός Ιδιωτικών Σχολών για "Σπουδές μετά το Λύκειο, σχολές και κολλέγια" αποτελεί ένα έντυπο με πλήρη στοιχεία για την πληροφόρησή σας. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι προϋπόθεση εύστοχης επιλογής σπουδών και επαγγελματικής αποκατάστασης.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8215-47-1
Book pages: 
129
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8215-47-1
Book pages: 
129
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο