Product

Στα άβατα φαράγγια

Product

Στα άδυτα της αλλεργίας

Στα άδυτα της CIA

Κωδικός:
103524
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

'Οταν ο Ronald Kessler, ο πιο εξειδικευμένος συγγραφέας της Αμερικής σε θέματα κατασκοπείας, αποφάσισε να διεισδύσει στον πολύπλοκο κόσμο της σύγχρονης CIA, ήταν φανερό πως ένα συναρπαστικό βιβλίο θα γεννιόταν.

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

'Οταν ο Ronald Kessler, ο πιο εξειδικευμένος συγγραφέας της Αμερικής σε θέματα κατασκοπείας, αποφάσισε να διεισδύσει στον πολύπλοκο κόσμο της σύγχρονης CIA, ήταν φανερό πως ένα συναρπαστικό βιβλίο θα γεννιόταν. - Πώς οι αναλυτές της CIA απέτυχαν να προβλέψουν την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. - Πώς η Υπηρεσία εκπαιδεύει τους άνδρες της να παραβαίνουν της νομοθεσία άλλων χωρών. - Πώς η CIA κατασκοπεύει όλες τις χώρες του κόσμου εκτός της Βρετανίας, της Αυστραλίας και του Καναδά. - Πώς οι αμερικανοί πράκτορες δρουν παράνομα για να επηρεάσουν ή να ανατρέψουν ξένες κυβερνήσεις. - Πώς η CIA και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ διαφώνησαν σχετικά με τις προθέσεις του Σαντάμ στον Περσικό.
Publications Date: 
1992
Book ISBN: 
960-8402-26-3
Book pages: 
428
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ronald Kessler είναι βραβευμένος δημοσιογράφος της "Wall Street Journal" και της "Washington Post". Έχει γράψει τα βιβλία: "Escape From CIA", "Spy vs. Spy", "Moscow Station", "The Spy in the Russian Club".

Publications Date: 
1992
Book ISBN: 
960-8402-26-3
Book pages: 
428
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο