Product

Στοιχεία νηπτικής ψυχολογίας

Product

Στοιχεία νοσολογίας

Στοιχεία νομοθεσίας περί πληροφορικής

Κωδικός:
178875
Description: 

Το βιβλίο αυτό συνοψίζει με ολοκληρωμένο και κατανοητό τρόπο όλα τα βασικά νομοθετικά ζητήματα που σχετίζονται με την Πληροφορική.

Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας που εκτείνεται από τις βασικές αρχές που διέπουν την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, έως και την "ηλεκτρονική" διοίκηση, τη δυνατότητα διακίνησης εγγράφων με ηλεκτρονικά μέσα, τα ζητήματα διασφάλισης του απορρήτου στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, καθώς και τα ζητήματα ευρεσιτεχνίας και πνευματικής ιδιοκτησίας.

6,37 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό συνοψίζει με ολοκληρωμένο και κατανοητό τρόπο όλα τα βασικά νομοθετικά ζητήματα που σχετίζονται με την Πληροφορική. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας που εκτείνεται από τις βασικές αρχές που διέπουν την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, έως και την "ηλεκτρονική" διοίκηση, τη δυνατότητα διακίνησης εγγράφων με ηλεκτρονικά μέσα, τα ζητήματα διασφάλισης του απορρήτου στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, καθώς και τα ζητήματα ευρεσιτεχνίας και πνευματικής ιδιοκτησίας. Απευθύνεται τόσο σε νομικούς, που επιθυμούν έναν συνεκτικό οδηγό με συγκεντρωμένες τις απαραίτητες πληροφορίες, όσο και σε κάθε χρήστη του Διαδικτύου και των ηλεκτρονικών μέσων που επιθυμεί να είναι ενήμερος για τις ισχύουσες νομοθεσίες. Περιεχόμενα του βιβλίου: Κεφάλαιο 1: Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Κεφάλαιο 2: Επικοινωνία στη δημόσια διοίκηση Κεφάλαιο 3: Διακίνηση εγγράφων με ηλεκτρονικά μέσα Κεφάλαιο 4: Ηλεκτρονικές υπογραφές Κεφάλαιο 5: Οργάνωση και λειτουργία των τηλεπικοινωνιακών διατάξεων (ηλεκτρονικές επικοινωνίες) Κεφάλαιο 6: Προσωπική ιδιοκτησία Κεφάλαιο 7: Καινοτομίες-ευρεσιτεχνία Κεφάλαιο 8: Πνευματική ιδιοκτησία
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-461-491-6
Book pages: 
110
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-461-491-6
Book pages: 
110
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο