Product

Στους ρυθμούς της αγάπης

Product

Στους τροπικούς νυχτώνει νωρίς

Στους ρυθμούς της καρδιάς

Κωδικός:
78177
Αuthor: 
Description: 

Η καρδιά είναι αυτό που μας κρατά μαχητικούς ακόμα και στις μεγαλύτερες αντιξοότητες, που μας εμψυχώνει και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε θριάμβου. Μας πλημμυρίζει χαρά όταν ανακαλύπτουμε την αγάπη και πόνο όταν την χάνουμε. Είναι η τρυφερότητα που χρωματίζει αυτό που προσφέρουμε στους άλλους. Είναι το σύμβολο που βλέπουμε στις ευχητήριες κάρτες: ένα μικρό κόκκινο σχήμα που ζωγραφίστηκε στο τοίχωμα ενός σπηλαίου της Ισπανίας πριν από 12.000 χρόνια και παραπάνω.

14,47 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η καρδιά είναι αυτό που μας κρατά μαχητικούς ακόμα και στις μεγαλύτερες αντιξοότητες, που μας εμψυχώνει και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε θριάμβου. Μας πλημμυρίζει χαρά όταν ανακαλύπτουμε την αγάπη και πόνο όταν την χάνουμε. Είναι η τρυφερότητα που χρωματίζει αυτό που προσφέρουμε στους άλλους. Είναι το σύμβολο που βλέπουμε στις ευχητήριες κάρτες: ένα μικρό κόκκινο σχήμα που ζωγραφίστηκε στο τοίχωμα ενός σπηλαίου της Ισπανίας πριν από 12.000 χρόνια και παραπάνω. Σε αυτό το αξιόλογο έργο, η συγγραφέας μας οδηγεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι της καρδιάς που διανύει όλη την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού, συνδυάζοντας τη λογοτεχνία, το μύθο, τη θρησκεία, τη φιλοσοφία, την ιατρική, τις καλές τέχνες. Αναλύει με έξοχο τρόπο θέματα της καρδιάς μέσα από τη ζωή, το μύθο και την τέχνη -από τον πρώτο Βαλεντίνο ώς το πρώτο στηθοσκόπιο, από τον Γιλγαμές ώς τον Κομφούκιο. Η Καρδιά, ζωντανή και συγκινητική, μας βοηθά να δούμε με νέο μάτι από που ερχόμαστε και τι μας εμψύχωσε δια μέσου των χιλιετιών -κοντολογίς, τι μας κάνει ανθρώπους.
Subtitle: 
Μύθοι και θρύλοι των λαών μέσα στους αιώνες
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-535-288-5
Book pages: 
395
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Γκέιλ Γκόντγουιν είναι μια πολυδιαβασμένη συγγραφέας, τρεις φορές υποψήφια για το Εθνικό Βραβείο Βιβλίου. Έχει γραψει δύο συλλογές διηγημάτων και δέκα μυθιστορήματα που απέσπασαν θερμά εγκώμια, μεταξύ των οποίων, "Μια μητέρα και δύο κόρες", "Μια οικογένεια από το Νότο", "Η κόρη του πατέρα Μελαγχολία" και "Ο Εσπερινός". Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, το Βάσαρ και το Πανεπιστήμιο Αμερικάνικων Διηγημάτων. Η κυρία Γκόντγουιν κατοικεί στο Γούντστοκ της Νέας Υόρκης.

Subtitle: 
Μύθοι και θρύλοι των λαών μέσα στους αιώνες
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-535-288-5
Book pages: 
395
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο